Premierele săptămânii 11-17 septembrie 2015

de Ştefan Dobroiu în 11 Sep 2015
Află ce-i de văzut pe marile ecrane în acest weekend!

Sfârşitul de săptămână vine cu o sincronizare fericită: avem animaţie pentru copii, film de acţiune pentru adolescenţi şi tineri, dar şi o dramă de familie pentru cei mai vârstnici. Dar nu sugerăm că publicul ar trebui să se împartă în sălile de cinema: cele trei premiere ale săptămânii pot fi văzute de toate grupele de vârstă. Află-ne mai jos recomandările.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Maze Runner: The Scorch Trials/Labirintul: Încercările focului
Primul film al seriei a fost văzut de peste 120.000 de români, prin urmare sunt toate şansele ca sequelul să urce pe primul loc în clasamentul încasărilor acestui weekend. Dacă anul trecut îi vedeam pe eroii conduşi Thomas (Dylan O'Brien) încercând să evadeze din giganticul Labirint, acum iată-i înfruntând un peisaj arid, plin de obstacole cumplite, The Scorch. Scopul grupului de temerari este să descopere informaţii despre periculoasa organizaţie W.C.K.D., cea care i-a închis în Labirint. Doar că puştii vor afla curând că totul este mult mai complicat, brutal şi periculos decât au crezut până atunci.

Ricki and the Flash
Meryl Streep face un rol de excepţie în această dramedie de familie despre Ricki, o rockeriţă de vârsta a treia, care se reîntoarce în sânul familiei după ce fiica ei (Mamie Gummer, fiica din viaţa reală a lui Streep) este părăsită de soţ pentru o altă femeie. Filmul lui Jonathan Demme (Tăcerea mieilor, Rachel Getting Married) explorează conflictul dintre conformismul "visului american" şi răzvrătirea "inacceptabilă" de a-ţi urmări, cu orice preţ propriul vis. Înconjurată de ceilalţi actori, şi ei foarte buni, Streep impresionează cu o energie nestăvilită şi cu interpretarea unor superhituri rock.

O cronică aici.

Mune: Gardianul lunii/Mune, le gardien de la lune
Cinemagia a văzut această colorată animaţie pentru copii sâmbăta trecută şi a etichetat-o drept "o superb animată poveste de maturizare". Într-un univers fantastic, gardienii au grijă de cele două entităţi fără de care lumea lor nu poate rezista: Soarele şi Luna. Dar Necross, stăpânul lumii subterane, se foloseşte de o situaţie neprevăzută pentru a-şi urma planurile malefice de a arunca întreaga lume în întuneric, iar singurii în stare să-şi salveze semenii sunt Sohone, gardianul Soarelui, şi micul, neîndemânaticul, speriosul Mune, un spiriduş al nopţii care primeşte în grijă Luna.

O cronică aici.

Care crezi că este cea mai interesantă premieră a săptămânii?

Exploreaza subiecte similare:

Maze Runner: The Scorch Trials, Ricki and the Flash, Mune le gardien de la lune, Mamie Gummer, Meryl Streep, Jonathan Demme, The Silence of the Lambs, Rachel Getting Married, Dylan O'Brien, Sophie van Oers, Jan Kooijman

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AlineziaBumfi pe 11 septembrie 2015 16:45
Cea mai interesanta premiera ar fi fost The Visit, dar pentru ca niciun distribuitor nu s-a gandit ca o comedie horror despre care vorbeste toata lumea ar putea aduce profit, evident ca nu ne putem bucura de revenirea lui M Night Shyamalan (cu un film bine primit de critici, dupa aproape 13 ani de zile de esecuri). Nah, ei aduc un presupus "horror" de care n-a auzit nici naiba, "Visions"... Pe deasupra, se pare ca in lunile ce urmeaza pana la sfarsitul anului, nu gasim aproape niciun film din listele cu predictii pentru Oscar... Good job!
xerses pe 12 septembrie 2015 12:22
Maze Runner: The Scorch Trials

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells