Premierele săptămânii 10-16 aprilie 2015

de Ştefan Dobroiu în 10 Apr 2015
Află ce-i de văzut în acest weekend pe marile ecrane

Este weekend-ul Sărbătorilor de Paşti, pe care îţi dorim să le petreci în linişte alături de întreaga familie. În acest context, nu este de mirare că distribuitorii din România lansează vineri câteva filme care, cu o concurenţă mai serioasă, ar putea trece neobservate. Reîntâlnirile cu actori cunoscuţi, romantismul şi aventurile animate ar putea totuşi să te atragă în sala de cinema.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Minuscule: Aventura furnicuţelor rătăcite
Este o perioadă de petrecut în familie, prin urmare această animaţie regizată de Thomas Szabo şi Hélène Giraud s-ar putea clasa pe primul loc în box office-ul săptămânal. Cei mici vor învăţa cum acţiunile oamenilor pot afecta speciile nevăzute din jur, căci povestea începe când resturile unui picnic dintr-o poiană devine motiv de război între două triburi de furnici. O tânără gărgăriţă se va trezi implicată în crâncena confruntare dintre furnicile negre şi cele roşii, iar acţiunile sale vor dovedi că dimensiunile mici nu au importanţă atunci când ai inima mare.

Răpirea lui Freddy Heineken
Chiar ne întrebam zilele trecute dacă nu cumva Sam Worthington ia o lungă pauză înainte de începerea filmărilor lui Avatar 2. Se pare că nu, pentru că actorul australian interpretează un rol principal în acest action bazat pe întâmplări reale şi anume pe cea mai costisitoare răpire din istorie. În centrul atenţiei este Alfred Heineken, patronul producătorului olandez de bere, care a fost răpit în 1983, răufăcătorii obţinând nu mai puţin de 16 milioane de euro pentru eliberarea sa. Care au fost consecinţele răpirii şi ce s-a ales de răpitorii interpretaţi de Worthington şi Jim Sturgess, poţi vedea de vineri pe marile ecrane.

Cel mai lung drum/The Longest Ride
Fanii ecranizărilor după Nicholas Spark vor putea vedea The Longest Ride, povestea a două mari iubiri, cu marea speranţă a Hollywood-ului, Britt Richardson, într-un rol principal. Alte două atracţii ale distribuţiei sunt Scott Eastwood, fiul lui Clint Eastwood care pare a promite o carieră interesantă la Hollywood, şi Alan Alda. Coloana vertebrală a filmului este reprezentată de sacrifiile pe care le facem pentru a fi alături de cel iubit. Eastwood este Luke, un campion la rodeo, iar Richardson Sophia, o studentă ce ar trebui să înceapă o carieră în New York. Întâlnirea lor va face două lumi foarte diferite să se suprapună, cei doi trebuind să facă alegeri ce le vor schimba întreaga viaţă.

Un beau dimanche
Tot de romantism avem parte şi în această producţie franceză în regia lui Nicole Garcia. Aflăm povestea lui Baptiste (Pierre Rochefort, fiul regizoarei), învăţător la o şcoală din sudul Franţei, a cărui viaţă este dată peste cap când trebuie să-l ducă acasă pe unul dintre elevii săi, Mathias, ajungând astfel să-i cunoască mama. Problemele acesteia cu cei cărora le datorează bani îl vor face pe Baptiste să ia o decizie...

Care crezi că este cea mai interesantă premieră a săptămânii?

Exploreaza subiecte similare:

Kidnapping Mr. Heineken, Minuscule - La vallée des fourmis perdues, The Longest Ride, Un beau dimanche

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
DeadSea07 pe 10 aprilie 2015 10:28
nimic interesant....
AlineziaBumfi pe 10 aprilie 2015 10:48
Poate The Longest Ride, dar doar cand va aparea pe net; am auzit ca nu prea e bun...
XShadowX pe 10 aprilie 2015 12:06
Ma voi duce la The Longest Ride ;)
AlineziaBumfi pe 10 aprilie 2015 15:27
Sa ne spui cum a fost :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells