Premiera Furios şi iute 9, amânată aproape 11 luni

de Ştefan Dobroiu în 12 Mar 2020
Unul din cele mai aşteptate filme ale anului îşi amână lansarea din cauza pandemiei

Programat pentru lansare în a doua jumătate a lunii mai, megablockbusterul Furios și iute 9 îşi amână premiera pentru 2 aprilie 2021. Este cea mai consistentă amânare cauzată de pandemia COVID-19. Reprezentanţii echipei au transmis acum câteva ore un mesaj fanilor pe reţelele de socializare.

Adresat „familiei noastre de fani Fast din întreaga lume”, mesajul este următorul: „Ştim foarte bine cât de mult ne iubiţi şi cu câtă nerăbdare aşteptaţi următorul capitol din saga noastră. De aceea ne este extrem de dificil să anunţăm că va trebui să mutăm data premierei. A devenit recent foarte clar că nu va fi posibil pentru fanii noştri din întreaga lume să vadă filmul în mai. Mutăm premiera globală a filmului în aprilie 2021, premiera nord-americană urmând să aibă loc pe 2 aprilie. Suntem conştienţi că sunteţi cu toţii dezamăgiţi, că va trebui să mai aşteptaţi puţin, dar facem schimbarea dintr-un motiv de o importanţă extraordinară: siguranţa tuturor. (...) Ne vedem primăvara viitoare”.

Furios şi iute 9 este al doilea megablockbuster a cărui lansare se amână, primul fiind No Time to Die, amânat şase luni pentru o premieră în noiembrie 2020. Şi aşteptatul horror A Quiet Place: Part II, a cărui premieră ar fi trebuit să aibă loc chiar săptămâna viitoare, a fost amânat pentru o dată ce va fi anunţată în curând.

Franciza Furios şi iute se bucură de o imensă popularitate în România. De exemplu Furios şi Iute 8 a avut peste 683.000 de spectatori în 2017, acest film devenind cea mai populară lansare la noi în ţară de la Avatar (2009) încoace.

Exploreaza subiecte similare:

Fast & Furious 8, No Time to Die, A Quiet Place: Part II, F9

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
blackmore pe 14 martie 2020 01:32
nu se mai termina mizeria asta?
Alex.M pe 16 martie 2020 12:48
Salut! Vei primi ban si pe acest cont daca continui cu comentariile de genul asta.
Phantom_sub pe 15 martie 2020 13:28
Nu mai termini tu cu instigarea la ură? De aia te-ai înregistrat?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells