Povestea impresionantă a traficului de animale, adusă pe marele ecran de DiCaprio, Hardy şi Maguire

de Cristina Grigore în 18 Aug 2014
Scenariul filmului încă neintitulat îi va aparţine lui Will Staples, desemnat şi în echipa ce va lucra la Mission: Impossbile 5

Leonardo DiCaprio, Tom Hardy şi Tobey Maguire, prin casele lor de producţie, Appian Way, Executive Options, respectiv Material Pictures vor aduce pe marile ecrane un proiect de suflet, scrie Deadline.com. Pelicula încă neintitulată, aflată sub egida Warner Bros., i-ar putea avea pe cei trei şi în distribuţie, nu doar în postura de producător.

Povestea filmului, ce prezintă lumea crudă şi impresionantă a traficului de animale, va fi imaginată de Will Staples, unul dintre scenariştii viitorului Mission: Impossible 5.

Pelicula, asemănată cu Traffic, intră în culisele traficului de animale şi merge pe urma firului comercial ce a dus la crearea unei adevărate pieţe a organelor şi părţilor corpului acestora, folosite ca afrodiziace, ori în diverse alte scopuri mai mult sau mai puţin esenţiale.

Scenariul ne va purta prin toată lumea şi va merge pe urma cererii şi ofertei de părţi animaliere, ce sunt vândute în China la preţuri exorbitante. Personajele variază de la directori corupţi la traficanţi de animale, dar şi alte figuri implicate în această „năpastă” globală, ce cuprinde nu doar junglele, dar şi oceanele, unde pescuitul ilegal a scăpat de mult de sub control.

Exploreaza subiecte similare:

leonardo dicaprio, Tom Hardy, Tobey Maguire, actor

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells