Peter Dinklage şi Elle Fanning vor fi ultimii oameni de pe Terra într-o producţie SF

de Cristina Grigore în 21 Oct 2016
Acţiunea lui I Think We Are Alone Now este plasată într-un viitor post-apocaliptic

Două dintre numele cu rezonanţă ale anului – Peter Dinklage, din Game of Thrones şi Elle Fanning, din ultimul film al lui Nicolas Winding Refn, The Neon Demon – vor juca împreună într-o producţie SF a cărui acţiune este plasată într-un viitor post-apocaliptic, intitulată I Think We Are Alone Now.

Potrivit TheHollywoodReporter.com, filmul îl va avea în centru pe Del (Dinklage), un tip singuratic şi morocănos, care este convins că rugăciunile sale de pace şi linişte au dat în sfârşit roade odată cu dispariţia misterioasă de pe faţa Pământului a tuturor oamenilor. Pregătit să-şi rumege fericit noua şi lina viaţă, este înmărmurit atunci când, ca din senin, apare un alt surpravieţuitor. Personajul interpretat de Fanning îi dă peste cap existenţa serenă şi îi umbreşte fericirea.

Elle Fanning va apărea anul viitor, din ianuarie, pe marile ecrane de la noi, în noul film al lui Ben Afffleck, Live by Night, alături de Zoe Saldana şi Chris Sullivan. Peter Dinklage va relua partitura lui Tyrion Lannister în sezonul 7 al lui Game of Thrones.

Exploreaza subiecte similare:

http://www.cinemagia.ro/admin/article/?_action=delete&article_id=34947, Peter Dinklage, Elle Fanning

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells