Peter Dinklage se alătură noului film Hunger Games în rolul Decanului Academiei

de Gloria Sauciuc în 20 Iul 2022
El este cel care a dat ideea Jocurilor Foamei și care a devenit imaginea publică a acestora

De patru ori câștigător de Premiu Emmy, Peter Dinklage din Urzeala Tronurilor a fost distribuit oficial în Jocurile Foamei: The Ballad of Songbirds and Snakes în rolul Casca Highbottom, decanul Academiei. Oare noul personaj își plătește mereu datoriile, precum familia Lannister din Urzeala Tronurilor?

Distribuirea în rol a fost anunțată de către Nathan Kahane, președintele Lionsgate Motion Picture Group, care a confirmat că Dinklage se va alătura lui Tom Blyth (acesta în rolul unui președinte Snow tânăr) și lui Rachel Zegler (Lucy Gray Baird).

„Decanul Highbottom este unul dintre cei mai puternici oameni din viața lui Snow”, anunța regizorul Francis Lawrence. „O figură austeră și răzbunătore a Jocurilor, el este cel care stabilește regulile ce vor determina fiecare aspect din viața lui Coriolanus. Sunt încântat că Peter este cel care îi va da viață”.

Personajul a apărut pentru prima oară în romanul lui Suzanne Collins, The Ballad of Songbirds and Snakes, care este un prequel pentru trilogia Jocurile Foamei. El este cel care a dat ideea Jocurilor Foamei și care a devenit imaginea publică a acestora.

Dinklage a câștigat patru Premii Emmy pentru rolul lui Tyrion Lannister în Urzeala Tronurilor, fiind nominalizat la alte patru premii. De curând, a apărut în American Dreamer, al lui Paul Dektor și în Cyrano, al lui Joe Wright.

Urmează să apară în The Toxic Avenger cu Kevin Bacon și cu Jacob Tremblay, în Brothers cu Josh Brolin și cu Brendan Fraser și în She Came to Me cu Anne Hathaway și cu Marisa Tomei.

The Ballad of Songbirds and Snakes va avea premiera în sălile de cinema pe 17 noiembrie 2023.

Exploreaza subiecte similare:

Peter Dinklage, The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, Rachel Zegler, Tom Blyth, Francis Lawrence

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells