Peste 120 de ore de filme noi, la AMC și Filmcafé

de Cinemagia în 20 Mar 2017
Aproape fiecare lună a acestui an aduce premiere de seriale la AMC

Peste 120 de ore de filme noi ajung la AMC și Filmcafé în România din această primăvară. Noul conținut include atât filme achiziționate recent, dar și o aliniere de premiere ale serialelor originale AMC. Noul conținut completează campania de publicitate aflată în plină desfășurare în România pentru canalul TV favorit al Americii, AMC.

AMC Networks International - Central Europe, proprietarul televiziunilor AMC și Filmcafe în România, a achiziționat peste 120 de ore de filme pentru a fi difuzate pe ambele canale exclusiv în România. Pachetul cumpărat include pentru AMC: „The Book of Eli”, cu Denzel Washington, Gary Oldman și Mila Kunis, „Zombieland”, cu câștigătoarea premiului Oscar, Emma Stone, „The Simpsons Movie”, „The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader”, ultima parte din seria de filme Narnia. Pentru difuzare la Filmcafé sunt pregătite filme precum: „The Black Swan”, câștigător al premiului Oscar, cu Natalie Portman, „The Devil Wears Prada”și „The Patriot”, cu Mel Gibson și Heath Ledger. Noile filme  se vor difuza pe micile ecrane începând din luna mai a acestui an.

Aproape fiecare lună a acestui an aduce premiere de seriale la AMC. Sezonul 2 al dramei cu arte marțiale „Into the Badlands” tocmai a fost lansat și va fi urmat de mult așteptatul prequel al lui Breaking Bad, „Better Call Saul” cu al treilea sezon, începând din 13 aprilie. Serialul îl are în rolul principal pe Bob Odenkirk, câștigătorul premiului Critics Choice Television Awards în 2015 și 2016.

Luna iunie va fi una de premiere la AMC cu noi episoade din „Preacher” si mult-așteptatul „Fear the Walking Dead”, cu încă o serie de episoade noi.

Propunerile toamnei vor fi, fără îndoială întoarcerea serialului „Fargo” și „The Terror”, serial care în prezent este în producție în țara vecină, Ungaria.  Serialul va fi o antologie cu o combinație distinctivă de științifico-fantastic și non-ficțiune istorică. „The Terror” va completa gama excepțională de seriale originale AMC în România, precum „Fear the Walking Dead”, „Humans” și „Into the Badlands”. Serialele sunt difuzate ca premiere mondiale, reluându-se în aceeași zi de la ora 22:00, ora locală a României.

Directorul de programe al AMC NI CE, Katalin Radóczy a declarat cu privire la noul conținut de filme: „Ne-am angajat să aducem programe de înaltă calitate telespectatorilor noștri din România. Suntem încântați să adăugăm aceste producții multi-premiate bibliotecii noastre de filme, pentru a completa gama largă de seriale originale AMC. Consider că aceste noi achiziții de producții TV de înaltă calitate, împreună cu serialele originale AMC vor încânta telespectatorii din România și ne vor ajuta să mărim audiența pe ambele noastre televiziuni de filme”. 

Exploreaza subiecte similare:

The Book of Eli, Zombieland, Emma Stone, Denzel Washington, Gary Oldman, Mila Kunis, Better Call Saul, Bob Odenkirk, Preacher, Fear the Walking Dead, Fargo, The Terror , Humans, Into the Badlands

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells