Personajele din The Nutcracker and the Four Realms, în opt superbe postere individuale

de Cristina Grigore în 14 Sep 2018
Producţia Disney se lansează în cinematografele noastre pe 30 noiembrie

Studioul Disney a lansat opt postere individuale pentru noua şi extrem de atractiva sa producţie, The Nutcracker and the Four Realms.

Imaginată de Ernst Theodor Amadeus Hoffman în 1816, Spărgatorul de nuci şi regele şoarecilor este o poveste clasică, transpusă pe scenele din toată lumea pe muzica lui Ceaikovski. În centrul acesteia se află o fetiţă de 12 ani care primeşte de Crăciun, de la unchiul ei, un „spărgător de nuci” costumat în uniformă militară. Jucăria prinde însă viaţă şi îi aduce pe ea şi pe fratele ei în mijlocul unui conflict ce implică şi un şobolan cu şapte capete şi armata sa de rozătoare.

Actriţa Mackenzie Foy (cunoscută din saga Twilight şi din Interstellar) joacă rolul central. În distribuţie mai apar balerina Misty Copeland, dar şi Morgan Freeman, Keira Knightley, Helen Mirren.

De regia filmului s-au ocupat Lasse Hallstrom (Chocolat, What's Eating Gilbert Grape) şi Joe Johnson (Captain America: The First Avenger, Jurassic Park III). Filmul se lansează la noi pe 30 noiembrie.

Exploreaza subiecte similare:

Mackenzie Foy, Misty Copeland, Morgan Freeman, Keira Knightley, Helen Mirren, The Nutcracker and the Four Realms

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 14 septembrie 2018 15:03
Asteptam cu nerabdare aparitia pe marile ecrane al productiei Disney "The Nutcracker and the Four Realms", mai ales dupa publicarea acestor postere individuale superbe!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells