Personajele din Frozen revin într-un scurtmetraj Disney

de Cristina Grigore în 4 Sep 2014
Producţia va fi lansată în primăvara lui 2015

Ultimul film de animaţie al Disney a devenit una dintre producţiile cu cele mai mari încasări ale tuturor timpurilor. Succesul filmului a făcut studioul să includă filmul într-un plan de lucru ce se întinde pe mai mulţi ani, ce include şi o trilogie Frozen. O versiune live action al personajelor va apărea în serialul TV Once Upon a Time, însă un recent comunicat Disney arată că Anna, Elsa, Kristoff şi Olaf vor putea fi din nou văzuţi într-un scurtmetraj animat, intitulat Frozen Fever.

Scurmetrajul va fi regizat de Jennifer Lee şi Chris Buck (Frozen) şi va conţine un cântec nou, compus de Robert Lopez şi Kristen Anderson-Lopez. Lansarea a fost stabilită pentru 2015, în primăvară.

Potrivit Disney, în Frozen Fever este ziua de naştere a Annei, iar Elsa şi Kristoff sunt hotărâţi să îi ofere cea mai frumoasă petrecere de aniversare pe care a avut-o vreodată, însă puterile neobişnuite ale Elsei ajung să pună în pericol nu doar petrecerea…

Exploreaza subiecte similare:

Frozen, Once Upon a Time

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Shovi pe 4 septembrie 2014 17:35
Sper sa fie Elsa personajul principal, e mai interesanta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells