Personaje pe care le vom îndrăgi, marți seara la TV

de Gloria Sauciuc în 5 Mai 2020
La vita è bella (Paramount, 18:00), Booksmart (CineMAX, 21:00), I Am Legend (Film Now, 21:35)

Un tată își proteajă fiul de ororile și realitățile războiului în filmul La vita è bella, două colege de liceu ne amintesc prin frumoasa lor relație de anii adolescenței, iar Will Smith devine chintesența luptei unui om împotriva a tot ce-l înconjoară, în filmul I Am Legend, programat tot diseară pe micul ecran. Cinemagia a selectat cele mai interesante producții din oferta micului ecran, dar vă invită să răsfoiți programul integral pentru oferta completă a posturilor de la noi.

Ce moment mai bun decât acesta de criză, pentru a ni se aminti că „Viața e frumoasă”? La vita è bella este o poveste minunată, difuzată de Paramount Channel seara aceasta, care arată până unde ar merge un tată ca să-și protejeze fiul de ororile și realitățile războiului. El își folosește dragostea și imaginația pentru a crea o lume plină de frumos și speranță, așa încât copilul lui să nu trăiască realitățile întunecate care se întâmplă în jurul lui.

Iată care sunt cele mai interesante producții programate pe micul ecran marți seara

Booksmart, difuzat de CineMAX de la ora 21:00, este un buddy film cu două adolescente, colege de liceu, drept protagoniste. Cele două se completează reciproc iar ceea ce te atrage chiar de la începutul acestui mic film independent este cât de frumoasă este relația dintre ele, ce frumos interacționează cele două prietene. Filmul mi-a amintit de anii de liceu și de colega de bancă, de modul în care ne-am format una pe alta în școală, de modul în care ne-am stimulat intelectual și susținut.

Actrițele Beanie Feldstein și Kaitlyn Dever, aflate la primul rol, construiesc o relație credibillă între personajele lor. Booksmart este un fel de road movie în care protagonistele - mai mereu în mișcare - caută locul unde se desfășoară ceea ce ele cred că e cea mai tare petrecere de absolvire a liceului din oraș. A doua zi urmează festivitatea de terminare a liceului iar noaptea trebuie să fie de pomină, să recupereze toți anii în care fetele au dat distracția pe nopți nedormite pentru studiu.

I Am Legend, ecranizarea cu Will Smith, se poate urmări diseară, pe canalul Film Now. La baza povestirii I Am Legend se află lupta unui om pentru a supraviețui în ciuda celor mai cumplite circumstanțe: singur și înconjurat de Infectați – ființe monstruoase care ucid fără nici un fel de motiv. Originile acestei pandemii, care a spulberat o civilizație și l-a lăsat pe Neville izolat și expus permanent pericolelor, provin din ceea ce a fost inițial aclamat că fiind o revoluție în medicină modernă: un virus complex, creat de om pentru a combate cea mai temuta boală din istorie, cancerul. Dar succesul de care s-a bucurat inițial descoperirea, a fost urmat de repercusiuni inimaginabile, când virusul s-a întors împotriva oamenilor.

Legendă vie este chintesența luptei unui om împotriva a tot ce-l înconjoară, ceea ce face că povestea să captiveze imaginația oamenilor chiar și la mai mult de jumătate de secol după ce a fost scrisă. Ideea unui om care supraviețuiește de unul singur într-un mediu urban modern. Complex și provocator, romanul din 1954 al lui Matheson, recunoscut în general că deschizător de drumuri în genul literar de horror- science fiction, a influențat generații întregi, a inspirat nenumărați scriitori și a stat la baza a două adaptări cinematografice anterioare: „The Last Man on Earth”, cu Vincent Price, în 1964, și „The Omega Man”, cu Charlton Heston în 1971.

Exploreaza subiecte similare:

La Vita e bella, Booksmart, Will Smith, Kaitlyn Dever, Beanie Feldstein, I Am Legend

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells