Pentru copii: Cel mai nou film românesc cu detectivi, joi, la Movieplex

de Cinemagia în 20 Apr 2015
Andrei porneşte împreună cu Codruţa în misiunea contra cronometru de salvare a celui mai bun prieten

Joi, 23 aprilie 2015, la Cinematograful Movieplex din Plaza România se lansează un nou film românesc pentru copii, marca Micile Vedete. „Detectivel la apă” este al treilea episod din seria cu detectivi, o temă sugerată cu insistență de către miile de elevi de la școlile din București care au participat la proiecțiile filmelor pentru copii din cadrul proiectului educațional Caravana Micile Vedete.

Detectivel (Matei Burgui, 9 ani), un as al înotului şi o minte cercetătoare, simte că ceva stă în calea prieteniei sale cu Detectivul Andrei (Andrei Simionescu, 13 ani). Să fie oare noile preocupări ale acestuia? Sau prezenţa tot mai frecventă a diafanei lor colege, asistenta Detectivului (Codruța Dorobanțu, 12 ani)? Ajuns la fața locului pentru a lămuri lucrurile, Detectivel dispare brusc. Deşi ar putea fi vorba de o farsă jucată din răzbunare, pistele încep să fie tot mai neclare, iar Andrei porneşte împreună cu Codruţa în misiunea contra cronometru de salvare a celui mai bun prieten.

„După patru luni de studiu intens si o săptămână întreagă de filmări, copiii noștri merită toată aprecierea. Nu e puțin lucru să faci film după film și să menții același standard ridicat de fiecare dată”, ne mărturisește regizorul scurtmetrajului, Ariana Pendiuc.

Ema Pendiuc, producătorul filmului, ne dezvăluie: „Acesta este cel de-al 20-lea film de scurtmetraj pentru copii pe care l-am realizat la Școala Micile Vedete, iar joi are loc cea de-a 10-a premieră a filmelor noastre pentru copii, o ediție aniversară. Cum să nu fii bucuros când cei mici sunt fericiți să vadă rodul muncii lor pe marele ecran, iar părinții și bunicii sunt mândri să pășească alături de ei pe covorul roșu?”

Premiera va avea loc în fața a peste 350 de invitați printre care vor fi prezente cadre didactice, personalități din lumea filmului și reprezentanții partenerilor fără de care elegantul eveniment nu ar fi fost posibil: partenerii gold – Rostar, Hartmann, radio Itsy Bitsy, Vedda, partenerii educaționali – Centrul Cultural Metropolitan, Școala nr. 174 C-tin Brâncuși, partenerii strategici – cinematograful Movieplex, Plaza România, Diverta, cofetaria Ina, Tymbark, Bucovina, partenerii - Splash Academy, Top Production, Pigna, Solaris, Zumbi, Haribo, Reese’s, tipografia Victor, restaurant Sitago, Rao, Serioux, Aquila, Zewa, SCA Care of Life, Halls și partenerii media - revista Bebelu, România Liberă, Cinemagia.ro, eva.ro, Ziarul Oval, Ploiesti TV, Cinefan.ro, 121.ro, copilul.ro, B24Kids, Qbebe, Radio3Net Florian Pitiș, gradinite.com, Observator Cultural, GoKid.ro, melc-codobelc.ro, cursuripentrucopii.ro, suntparinte.ro, Yourway Life and Career Counceling, stiripentrucopii.com, Kidsports.org, Eu, parinte ghemotoc, Grădinița și Școala Rosemary, ActiveCenter.ro, Bonafamilia.ro, Clinica NOVA ORL, Lucky Family.

*****

Școala de Film și Televiziune pentru Copii „Micile Vedete” este un proiect educațional nonguvernamental, unic în România, care se adresează exclusiv copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, oferind instrumente de dezvoltare personală și inteligență emoțională prin intermediul a trei discipline inovative, special create și adaptate: Tehnică de filmare, Interpretare și Dicție pentru copii. La 5 ani de la înființare, Școala „Micile Vedete” se mândrește cu un portofoliu de 20 de filme de scurt metraj pentru copii, majoritatea cu teme educative, care au avut importante participări la festivalurile de film pentru copii din Europa, Statele Unite, Orientul Mijlociu, Asia și Australia, dar și peste 40 de apariții ale copiilor în spoturi publicitare, sociale și filme de lungmetraj.

Exploreaza subiecte similare:

Detectivel la apă

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 21 aprilie 2015 10:15
Foarte draguti copiii

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells