Pe platourile de filmare ale lui Transformers: Age of Extinction, în mijlocul acţiunii

de Cristina Grigore în 21 Nov 2013
Urmăreşte o secvenţă video care te va purta în Detroit, transformat în Hong Kong de Michael Bay

Filmările celei de-a patra părţi a francizei Transformers – Transformers: Age of Extinction – se desfăşoară zilele acesta în Detroit, tot sub indicaţiile regizorale ale lui Michael Bay, însă cu o distribuţie nouă faţă de peliculele anterioare ale seriei. O parte a oraşului a fost modificată şi făcută să semene cât mai bine cu Hong Kong-ul, loc în care Bay a încercat să filmeze, însă a renunţat la idee după ce a fost ameninţat şi şantajat de doi chinezi dornici de îmbogăţire rapidă.

Cei de la Entertainment Tonight au avut ocazia să surprindă într-o vizită pe platourile de filmare intensitatea scenelor din noul film Transformers, să se afle în mijlocul acţiunii şi al actorilor ce o dezvoltă. Ai mai jos o secvenţă video din incursiunea acestora.

Din distribuţia lui Transformers 4, ce va fi lansat în cinematografe pe 27 iunie 2014, fac parte Mark Wahlberg, Nicola Peltz şi Jack Reynor – actorii din rolurile centrale – dar şi Stanley Tucci, Kelsey Grammer şi Sophia Myles.

Exploreaza subiecte similare:

Transformers: Age of Extinction, Michael Bay, Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Reynor, Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Sophia Myles

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 21 noiembrie 2013 12:08
sweeeeet!
salamcurcan pe 21 noiembrie 2013 12:17
oau!
brains pe 21 noiembrie 2013 23:30
Sunteti praf, Michael Bay a filmat in Hong Kong vreo 5 saptamani, daca nu stiti despre ce e vorba documentati-va sau abtineti-va sa scrieti articole de rahat.
brains pe 21 noiembrie 2013 23:35
Filmarile la Transformers 4 s-au terminat de 3 saptamani, asta poate nu stiati......daca mai vreti si alte informatii, spuneti-mi, ca va spun, se pare ca stiu mai bine decat voi.
alex_il_fenomeno pe 18 ianuarie 2014 17:50
La capitolul "efecte speciale" pare sa puncteze din plin. Mai ramane actiunea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells