Olga Kurylenko, robot în noul thriller SF Android

de Gloria Sauciuc în 8 Nov 2015
Filmările vor începe în februarie 2016

Renumită în primul rând pentru rolul de fată Bond în Quantum of Solace, dar alături și de Tom Cruise în Oblivion, Olga Kurylenko nu este străină de SF. Nici thrillerele de acțiune precum The November Man și Momentum nu s-au dezmințit, iar acum Deadline scrie că actrița urmează să joace în Android, în regia lui Niall Johnson.

Filmul își propune să fie un SF plasat în spațiu, „intens din punct de vedere emoțional, despre limitele pe care le depășim, despre prețul pe care trebuie să îl plătim pentru a ne împlini dorințele”. Pare ceva captivant. Pe o navă care orbitează în jurul lui Neptun, Mason Anders își îndeplinește visul de a-și învia soția, pe Beth (Kurylenko) și pe fiul lor, Spencer, ca androizi. Însă, atunci când aceștia pretind o viață proprie, Mason se va afla în pericol. Va învinge Mason în fața puterilor și a intelectului superior al androizilor, și va face oare sacrificiul suprem de a-și distruge familia pentru a salva omenirea?

Din această descriere, pare să existe din plin motive de gândit pentru Kurylenko și ceilalți. Însă marele pericol este ca Android să ajungă să semene cu ceea ce s-a mai făcut, lucru care s-a întâmplat de altfel cu Oblivion, celălalt SF în care a apărut Kurylenko. Și Ex Machina, excelentul film al lui Alex Garland, s-a înscris în aceeași linie. Totuși, implicarea actriței este motiv de optimism, și să sperăm că Android se va dovedi la înălțimea așteptărilor atunci când va ajunge în cinema.

Exploreaza subiecte similare:

Olga Kurylenko

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells