Old Guard îi adaugă pe Uma Thurman și pe Henry Golding la sequel-ul filmului cu Charlize Theron

de Gloria Sauciuc în 11 Iun 2022
The Old Guard urmărea întâmplările prin care trece un grup de mercenari nemuritori puși pe răzbunare

Așa cum anunță The Hollywood Reporter, Uma Thurman și Henry Golding au fost cooptați pentru roluri în The Old Guard 2, deși deocamdată nu este clar ce personaje vor juca. Thurman și Golding se vor alătura unei distribuții formate deja din Kiki Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari, Luca Marinelli Veronica Ngo și Chiwetel Ejiofor, care se întorc cu toții după primul lor film.

Thurman este, desigur, celebră pentru rolurile ei în filmele lui Tarantino Pulp Fiction (1994) și Kill Bill (2003), dintre care primul i-a adus o nominalizare la Oscar pentru Cea mai bună actriță în rol secundar. De asemenea, ea este celebră pentru rolul personajului negativ Poison Ivy în filmul din 1997 Batman & Robin. Unele dintre proiectele ei mai recente cuprind filmul de pe Disney+ Hollywood Stargirl și serialul de pe Showtime Super Pumped.

Între timp, Golding a avut momentul său de celebritate în filmul din 2018 Crazy Rich Asians. A continuat ca personaj principal în filmul din 2021 Snake Eyes: G.I. Joe Origins. Golding a mai apărut în filme precum A Simple Favor, Last Christmas și filmul Persuasion.

Inspirat din benzile desenate omonime ale lui Greg Rucka și Leandro Fernandez, The Old Guard urmărește întâmplările prin care trece un grup de mercenari nemuritori puși pe răzbunare. În regia Ginei Prince-Bythewood după un scenariu scris de Rucka însuși, filmul a avut premiera pe Netflix pe 10 iulie 2020. Netflix a anunțat că filmul a avut aproximativ 72 de milioane de vizionări în timpul celor patru săptămâni de la premieră, ceea ce îl plasează printre cele mai bune lansări de film din istoria streamerului.

Netflix a dat oficial undă verde unei continuări la The Old Guard în ianuarie 2021. Rucka se întoarce pentru a semna The Old Guard 2, cu Victoria Mahoney (Star Wars: The Rise of Skywalker) ca  regizor. Continuarea este o adaptare a celei de-a doua părți a acțiunii din benzile desenate originale. Așa cum spune Theron însăși, scenariul la The Old Guard 2 a fost finalizat în iunie 2021, iar filmările au început în 2022.

The Old Guard este disponibil, la ora actuală, pe Netflix, iar sequel-ul care urmează nu are încă o dată pentru premieră.

Exploreaza subiecte similare:

The Old Guard, Uma Thurman, Henry Golding

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells