Nunta anului. Alicia Vikander și Michael Fassbender se vor căsători

de Gloria Sauciuc în 5 Sep 2017
Actriţa suedeză şi actorul născut în Germania cu origini irlandeze s-au cunoscut pe platourile de filmare ale dramei romantice The Light Between Oceans

Alicia Vikander și Michael Fassbender se vor căsători, luna viitoare, la Ibiza. Actrița de 28 de ani și starul de 40 de ani din The Light Between Oceans se vor căsători în cadrul unei ceremonii secrete”, în octombrie.

După Blake Lively și Ryan Reynolds, Mila Kunis și Ashton Kutcher, după Eva Mendes și Ryan Gosling, nu e neobișnuit la Hollywood ca actorii să își transfere relația de pe platourile de filmare într-una în afara scenei. Și, se pare, Alicia Vikander și Michael Fassbender sunt cei mai noi dintre actorii de lista A care fac o pereche pentru a aduce în realitate o iubire de pe marele ecran, pe măsură ce se pregătesc să facă pasul luna viitoare în cadrul unei ceremonii secrete la Ibiza.

The Sun relatează că detaliile despre nuntă sunt bine ținute sub cheie, judecând după secretul în care este ținută relația. Încă de când cei doi s-au întâlnit, pe platourile de la The Light Between Oceans, au fost discreți cu povestea lor de dragoste: Am spus clar, anumite lucruri le ținem doar pentru noi”. Actorul a continuat: Nu am de gând să discut cu necunoscuții despre viața mea personală. De ce aș vrea s-o fac? Nu vreau”.

Alicia tocmai a terminat filmările la Tomb Raider, în care joacă rolul Larei Croft. Filmul va ajunge pe ecrane în primăvara lui 2018. Din 15 septembrie o putem vedea pe marile noastre ecrane în Tulip Fever.

Exploreaza subiecte similare:

Alicia Vikander, Michael Fassbender, The Light Between Oceans, Tulip Fever

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells