Nu te poți salva singur, filmul reconstituirii unei iubiri, pe Cinemax 2

de Cinemagia în 7 Dec 2016
Pe 17 decembrie, de la 19.45, se difuzează pe canalul Cinemax 2

Nu te poți salva singur, un film italian în care o poveste de dragoste renaște din propria cenușă, se difuzează sâmbătă, 17 decembrie, pe canalul Cinemax 2, și - în reluare - conform programului deja afișat pe site-ul postului TV.

Drama romantică îi are în distribuție pe Riccardo Scamarcio (Mio fratello e figlio unico), unul dintre sex-simbolurile Italiei și pe Jasmine Trinca (The Gunman. Pe viață și pe moarte). Regia e semnată de regizorul Sergio Castellitto, care a debutat ca actor  în 1982, jucând alături de Marcello Mastroianni în L'Armata Ritorna (regia lui Luciano Tovoli). În Franța, Castellitto a jucat cu Alain Delon în Cinema (1987) și în filmul lui Luc Besson „Paura e Amore”. Începand din 1989, a jucat rolul principal al magistratului Dario De Santis în serialul TV Cane Sciolto timp de trei de ani, rol care i-a adus mare popularitate și obținerea mai multor prestigioase premii italiene de televiziune.

În filmul Nu te poți salva singur, pe care Sergio Castellitto îş regizează, Gaetano (Riccardo Scamarcio) și Delia se întâlnesc la cină pentru a stabili termenii vacanței copiilor lor. Masa se transformă imediat într-o reflecție emotivă a ultimilor 10 ani, care au dus cuplul în acest punct trist. Prin mai multe flashback-uri, îi vedem pe cei doi reamintindu-și trecutul, de la părțile bune la cele rele.

De la nopți pline de pasiune la neînțelegeri amare și o înstrăinare lentă, dar sigură. Însă schimbul înflăcărat se transformă într-o contemplare onestă a relației lor. A suferit de pe urma efectelor tragice ale timpului, egoismului și nesiguranței? Nu a avut la bază cele mai bune intenții?

Devine evident că cei doi au fost îndrăgostiti cu adevărat. Deși încearcă să înceapă vieți noi, rănile sunt încă proaspete și nu pot trece peste ce au trăit împreună. Însă la sfârșitul întâlnirii, un nou început pare să facă loc unei noi speranțe pentru Delia și Gaetano, care este pecetluită cu un sărut.

Exploreaza subiecte similare:

Nessuno si salva da solo

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells