Noul volum Fifty Shades of Grey, furat chiar înainte de lansare

de Cristina Grigore în 10 Iun 2015
Autoarea E.L. James nu a făcut cunoscut incidentul fanilor de pe reţelele de socializare

Lansarea noului volum Fifty Shades of Grey, un spin-off al seriei, urma să aibă loc pe 18 iunie – ziua de naştere a excentricului afacerist Christian Grey – însă aceasta pare să fie amânată acum, căci o copie a romanului a fost declarată dispărută. Autoarea a reclamat incidentul la poliţie, iar editura Penguin Random House s-a implicat de asemenea în investigaţie, încercând să afle ce s-a întâmplat.

Conform publicaţiei The Mirror, autoarea nu a făcut public incidentul pe pagina sa de Twitter, unde şi-a promovat intens cartea în ultimele săptămâni. La începutul acestei luni, ea a dezvăluit fanilor că spin-off-ul a fost abordat exclusiv din perspectiva lui Christian Grey.

„Acest volum este dedicat celor care l-au cerut… şi l-au cerut… şi l-au cerut… şi l-au cerut. Christian este un personaj complex, iar cititorii au fost de la început fascinaţi de motivaţiile şi dorinţele sale, precum şi de trecutul său cu probleme. În plus, după cum ştie oricine a avut o relaţie, există două versiuni ale aceleiaşi poveşti”.

Pentru spin-off-ul în pregătire, Jamie Dornan şi Dakota Johnson, starurile adaptării cinematografice, nu sunt obligaţi contractual să îşi reia partiturile.

Exploreaza subiecte similare:

Fifty Shades of Grey, Jamie Dornan

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 10 iunie 2015 11:52
o fi fost vreun bun sanmaritean care nu vroia sa se intoxice piata cu maculatura.
Costirik pe 10 iunie 2015 21:37
da:))))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells