Noul poster al lui Teenage Mutant Ninja Turtles a stârnit controverse online

de Cristina Grigore în 30 Iul 2014
Trimiterea la tragicul eveniment petrecut în America pe 11 septembrie i-a nemulțumit pe utilizatorii site-urilor de socializare pe care fusese anunțat posterul

Ultimul afiș promoțional conceput pentru lansarea australiană a lui Teenage Mutant Ninja Turtles, reboot-ul aventurilor simpaticelor țestoase luptătoare - produs de Michael Bay – nu a fost deloc bine primit în mediul online. Motivul? Neinspirata alegere a designului și a datei de lansare, după cum relatează Time.com.

Lansat de studiourile Paramount pe Twitter și Facebook, afișul a fost asaltat de comentariile iritate ale fanilor, ce au considerat nepotrivită combinația între zgârie-norul în flăcări de pe care sunt arătate plonjând în gol țestoasele și data de lansare menționată: 11 septembrie.

,,Cum a trecut de marketing acest poster?”și ,,Paramount, asta e de prost-gust”, au fost doar câteva dintre comentariile utilizatorilor site-urilor de socializare.

Cei de la Paramount au reacționat însă rapid și au șters postarea cu afișul, deja multiplicat însă în mediul online. Reprezentanții filialei din Australia a studiourilor au emis și o declarație prin care se scuzau pentru gafa comisă. ,,Ne pare foarte rău pentru utilizarea acestui concept în materialele promoționale ce anunțau lansarea filmului din Australia, de pe 11 septembrie. A fost greșit să combinăm data cu acea imagine. Nu am intenționat să aducem vreo ofensă și am luat deja măsuri pentru ca posterul să nu mai fie folosit”, se menționează în comunicat.

Exploreaza subiecte similare:

Teenage Mutant Ninja Turtles

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
chrisminca pe 30 iulie 2014 09:16
In poster scrie 11 Septembrie, dar el se lanseaza pe 8 August din cate stiu.
ddman pe 30 iulie 2014 15:58
Este data la care este/era lansat in Australia.
chrisminca pe 31 iulie 2014 08:54
Da, acum am vazut. Comentasem la poza asta inaintea articolului. Nu stiu cum s-a ajuns aici. :))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells