Noua serie Batman va fi „inteligentă şi plină de acţiune”

de Cristina Grigore în 9 Nov 2016
Afirmaţia îi aparţine actorului Joe Manganiello, interpretul lui Deathstroke în viitoarea peliculă regizată de Ben Affleck

Într-un cunoscut podcast american, Super Genius, prezentat de Mark Madden, actorul Joe Manganiello a povestit cum a primit rolul antagonistului, Deathstroke, din viitorul film Batman şi care sunt elementele caracteristice acestui proiect, cu Ben Affleck în rol central, dar şi în scaunul regizoral.

„Când m-am întâlnit cu Ben, am discutat despre povestea filmului. Cred că aduce o idee nouă şi publicul va fi surprins, pentru că nimeni nu a mai abordat acest aspect, care este, de altfel, esenţial în caracterizarea lui Batman”, a spus el.

Cât despre direcţia în care o va lua franciza odată cu acest nou film, starul lui Magic Mike a explicat: „Cred că este ceva nou şi familiar în acelaşi timp. Va duce franciza într-o direcţie agreată de majoritatea. Va fi ceva inteligent, plin de acţiune şi de toate elementele acelea pe care le iubesc oamenii la aventurile lui Batman.”

Batman nu are încă o dată de lansare. Printre viitoarele titluri Warner Bros/DC se numără Wonder Woman (1 iunie 2017), Justice League (16 noiembrie 2017), Flash (15 martie 2018) şi Aquaman (26 iulie 2018).

Exploreaza subiecte similare:

Joe Manganiello, Ben Affleck, Untitled Batman Reboot

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells