Nou trailer Gone Girl

de Ştefan Dobroiu în 8 Iul 2014
David Fincher dovedeşte din nou că este un maestru al aparenţelor

Ecranizare după un bestseller foarte apreciat şi nou proiect al lui David Fincher, Gone Girl se lansează pe marile ecrane din România pe 3 octombrie. Studiourile Fox au lansat recent un al doilea trailer oficial al filmului cu Ben Affleck în rolul principal.

Actorul îl interpretează pe Nick Dunne, soţ fericit şi împlinit. La cea de-a cincea aniversare a căsătoriei sale cu Amy (Rosamund Pike), viaţa sa ia o întorsătură tragică, căci Amy dispare fără urmă din locuinţa lor de pe râul Mississippi. Asaltat de presă, poliţie şi de către părinţii lui Amy, Nick pare să afişeze un comportament ciudat, alimentat de minciuni şi atitudini inadecvate. Acuzaţiile se strâng împotriva lui. Ajutat doar de sora sa vitregă, Margo, Nick încearcă să îşi dovedească nevinovăţia. Dar cum poate fi totuşi explicată dispariţia lui Amy?

Este de ajuns să arunci o privire imaginilor de mai jos pentru a vedea cum trailerul sugerează confuzia extremă din vieţile personajelor şi cât de priceput este David Fincher să-şi lanseze privitorii pe piste false.

Cum ţi se pare trailerul?

Exploreaza subiecte similare:

Ben Affleck, David Fincher, Rosamund Pike, Gone Girl

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AlineziaBumfi pe 8 iulie 2014 12:55
Abia astept sa apara!
darayawaus pe 8 iulie 2014 18:06
Fincher e un regizor genial, dar am uneori senzatia ca e tras in jos de colaboratorii sai. Ben Affleck n-o sa fie niciodata un actor mare.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells