Noi imagini Ghost in the Shell în clip exclusiv

de Gloria Sauciuc în 27 Mar 2017
SF-ul Ghost in the Shell are premiera în cinematografele noastre pe 31 martie

Iată un clip exclusiv pentru cititorii Cinemagia despre viziunea regizorului Rupert Sanders asupra SF-ului Ghost in the Shell. Filmul cu premiera pe 31 martie îşi desfăşoară acţiunea într-un univers „cyberpunk retro-future”, cum îl numește în acest clip regizorul, în care o unitate specială a poliţiei se ocupă de infracţiunile IT, cibernetice, legate de noi tehnologii. „Nu e un viitor pur, fără personalitate, ideal”, spune Scarlett Johansson. Este o perspectivă „hedonistă” asupra a ceea ce ar putea fi viitorul, concluzionează actrița.

Mașini din anii 1980 și arme din anii 1990, elementele arhetipale/iconice din manga originală păstrate, „pe care s-a construit restul universului narativ, așa încât să se potrivească”, după spusele lui Rupert Sanders.

„Cel mai bun lucru despre film este că în fiecare scenă ești într-un loc diferit”, continuă regizorul, iar ce vedem în clip susține ipoteza unor decoruri impresionante ce se succed cu viteza luminii. „Este un fel de viitor augmentat”.

The Major (Scarlett Johansson) va ajunge în centrul unei poveşti intense despre răzbunare, în care, alături de colegii din Secţiunea 9, începe investigaţia unui misterios bombardament petrecut după cel de-Al Patrulea Război Mondial.

Exploreaza subiecte similare:

Scarlett Johansson, Ghost in the Shell

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 29 martie 2017 11:37
Astept acest film de cand am vazut prima dată cele trei părți ale seriei manga. Sfatul meu: vedeți înainte de film aceste trei părți (practic, sunt fiecare un film animat) ca să înțelegeți mai bine care este subiectul filmului. Sweeeet!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells