Netflix pregătește în paralel mai multe continuări la Red Notice

de Marina Florea în 17 Ian 2022
Ryan Reynolds, Gal Gadot și Dwayne Johnson au făcut din primul film Red Notice un succes de streaming

Netflix și-a asumat un pariu uriaș cu Red Notice, streamer-ul finanțând cu 200 de milioane de dolari filmul despre jafuri regizat de Rawson Marshall Thurber, după ce Universal s-a speriat și a oprit proiectul din cauza costurilor care creșteau necontrolat, printre care cecurile de 20 de milioane de dolari pentru actorii Dwayne Johnson, Ryan Reynolds și Gal Gadot. Totuși, în pofida părerilor împărțite ale criticilor, filmul s-a dovedit un succes major pentur Netflix, doborând recordurile de audiență în toate direcțiile și detronându-l pe Bird Box din poziția filmului original cu cele mai mari vizionări din toate timpurile ale streamer-ului.

De aceea, nu este ceva surprinzător să auzim că Netflix încearcă acum să construiască o serie de producții în jurul primului film și, deja, a dat undă verde pentru două sequel-uri, care vor fi filmate în paralel.

Așa cum anunță Deadline, Thurber a început să scrie sequel-urile, în care se vor întoarce Johnson, Reynolds și Gadot, dar și noi personaje în stilul lui Ocean's Eleven.

Netflix are în vedere începerea producției la începutul anului 2023, în funcție și de contractele actorilor și de programul lor.

Atunci când Interpolul declară Red Notice - cel mai înalt nivel de mandat internațional pentru a vâna și captura pe cei importanți urmăriți general - cel mai de seamă profiler al FBI-ului (Dwayne Johnson) se implică în caz. Cursa lui îl aruncă exact în mijlocul unui jaf îndrăzneț, unde este constrâns să facă echipă cu cel mai mare hoț de artă din lume, anume Nolan Booth (Ryan Reynolds), pentru a-l prinde pe cel mai căutat hoț de artă, adică pe ”The Bishop” - Gal Gadot.

Aventura care urmează îi duce pe cei trei prin lume, prin ringuri de dans, printr-o închisoare izolată, prin junglă, dar, cel mai grav, unii în compania altora. Red Notice este disponibil pe streaming pe Netflix.

Exploreaza subiecte similare:

Red Notice, Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells