Mutare decisivă. Angelina Jolie a angajat-o pe femeia care a inspirat serialul „Scandal”

de Gloria Sauciuc în 1 Oct 2016
Jolie a angajat-o pe unica Judy Smith ca să se alăture echipei ei în lupta pentru cei șase copii

Angelina Jolie a adăugat-o pe Judy Smith, „reparatoarea” crizelor superstarurilor, care a inspirat personajul Olivia Pope din serialul „Scandal” la echipa ei de avocați și specialiști în relații publice, ca și consilieră a echipei Jolie în divorțul de Brad Pitt. Se pare ca Angelina Jolie, 41 de ani, ia măsuri serioase pentru a ieși nevătămată din drama divorțului de Brad Pitt (51 de ani). Ea a angajat-o pe unica Judy Smith, 57 de ani, să se alăture echipei ei în lupta pentru cei șase copii ai cuplului.

Judy este o luptătoare de categorie grea când vine vorba de gestionare a crizelor, și, dacă vreți să vă faceți o idee despre tipurile de lucruri cu care se ocupă ea, amintiți-vă de viața nebună a Olivia Papei din serialul „Scandal” – minus o aventură cu președintele  și un tată negru comandant.

Judy este managerul Smith & Company, iar perioada ei petrecută la Casa Albă ca secretar adjunct de presă a inspirat personajul lui Kerry Washington din drama de succes de la ABC, la care Judy Smit este, de asemenea, și producător.

„Judy a fost rugată să se consulte cu cei care lucrează cu Angelina la negocierile de divorț. Judy și firma ei au o lungă istorie cu soluționarea problemelor care, din păcate, se bucură de prea multă atenție în ochii publicului și ea știe cum să găsească soluții rapide și discrete”, a declarat pentru revista People o sursa apropiată de Angelina Jolie, pe 29 septembrie.

Ei bine, asta ar trebui să fie ca o oarecare ușurare pentru Brad, căci discreția cu siguranță nu a fost luată în calcul când Angie a intentat divort pe 19 septembrie, cu acuzațiile că fumează prea multă iarbă, are probleme cu alcoolul, are probleme cu managementul furiei și a sugerat că nu este un tată prea bun. Să sperăm că acum detaliile triste, dar suculente, ale despărțirii lor vor fi păstrate secrete, dacă Angie va părea un înger cu Judy de partea ei, comenteayă publicaţia hollywoodlife.com

Angelina are deja un super-avocat din Hollywood, pe Laura Wasser, de 48 de ani, ca avocată de divorț, așa că are într-adevăr cea mai bună echipă care să o susțină în despărțirea ei de Brad.

Ce credeţi, procedurile divorțului dintre Brad și Angelina vor fi mai puțin expuse publicului, acum că Judy este în echipa Angelinei? Va fi în stare să o facă pe Angie să pară un părinte mai bun?

Exploreaza subiecte similare:

Angelina Jolie, scandal, Kerry Washington, Judy Smith

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells