Multi-premiaţii Şefi de coşmar

26 Nov 2014
Şefi de coşmar 2 aduce de vineri în cinema o distribuţie de Oscar

Câştigătoarea Globului de Aur Jennifer Aniston (Noi suntem familia Miller) şi laureatul Premiului Oscar Jamie Foxx (Ray) îşi reiau rolurile din Şefi de coşmar, în timp ce Chris Pine (Star Trek: În întuneric) şi dublu laureatul cu Oscar Christoph Waltz (Django dezlăntuit, Ticăloşi fără glorie) joacă rolurile adversarilor care stau între eroi şi visurile lor de succes.

Jason Bateman (Nick) a primit, în 2004, un Glob de Aur pentru Cel mai bun actor într-un serial de comedie şi o nominalizare la Emmy, precum şi două nominalizări la Screen Actors Guild Award pentru interpretarea lui Michael Bluth în comedia creată de Mitch Hurwitz şi extrem de premiată Situaţie de criză. De atunci, actorul, producătorul şi regizorul a devenit o vedetă în faţa şi în spatele camerei de filmat.

În 2009, Jennifer Aniston a revenit în televiziune ca invitată în 30 Rock, pentru care a primit cea de-a şasea nominalizare la Emmy.

Jamie Foxx este un actor laureat al Premiului Oscar şi comic şi muzician laureat al Premiului Grammy, unul dintre interpreţii prolifici ai Hollywood-ului.

Christoph Waltz a câştigat al doilea premiu Oscar pentru rolul său din Django dezlănţuit al lui Quentin Tarantino. Rolul său a mai primit şu Globul de aur şi trofeul BAFTA pentru cel mai bun actor în rol secundar. În 2009, el a primit Premiile Oscar, SAG, BAFTA, Globul de Aur şi premiul Festivalului de Film de la Cannes pentru interpretarea colonelului nazist Hanz Landa în filmul lui Tarantino Ticăloşi fără glorie.

Kevin Spacey, unul dintre şefii de coşmar din filmul original, are o apariţie şi în sequel. Actorul a câştigat şi el două premii Oscar, unul pentru rolul secundar din Suspecţi de serviciu (1996) şi celălalt pentru lăudatul American Beauty (2000).

Continuarea comediei fenomen din 2011, Şefi de coşmar 2 îi readuce în prim plan pe Nick (Jason Bateman), Dale (Charlie Day) şi Kurt (Jason Sudeikis), care şi de această dată îşi vor redemonstra statutul de "angajaţi model".

Pentru că s-au săturat să mai dea socoteală şefilor, cei trei s-au hotărât acum să-şi lanseze propriul business. Însă în curând un investitor le va da peste cap toate planurile. Batjocoriţi şi de-a dreptul disperaţi, Kurt, Dale şi Nick pun la cale cea mai jalnică răzbunare posibilă, atunci când decid să-l răpească pe fiul investitorului.

De fiecare dată când apar ei în peisaj, lucrurile o iau razna. Din 28 noiembrie însă Şefi de coşmar 2 devine cea mai tare comedie a anului. Jason Bateman, Charlie Day şi Jason Sudeikis fac echipă cu Jennifer Aniston, Jamie Foxx, Chris Pine şi Christoph Waltz pe marile ecrane în Şefi de coşmar 2.

Exploreaza subiecte similare:

Horrible Bosses 2, Kevin Spacey, Christoph Waltz, Jamie Foxx, Jennifer Aniston, Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Chris Pine

Alte știri din cinema

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Chris Hemsworth despre rolul din Furiosa: Saga Mad Max: ”Este un vis devenit realitate”

Chris Hemsworth îl interpretează pe Dementus, personajul principal negativ din ceea ce se anunță a fi un spectacol cinematografic de neratat

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells