Motivul pentru care Brad Pitt a ezitat inițial să joace în Friends alături de Jennifer Aniston

de Georgiana Stanciu în 10 Sep 2020
Brad Pitt a început să-și câștige notorietatea la Hollywood odată cu rolul din Thelma & Louise, apoi și-a dovedit priceperea în actorie în dramele anilor '90, precum A River Runs Through It, Legends of the Fall, Interview with the Vampire și Seven.

În ciuda vastei sale experiențe pe platourile de filmare, acesta a fost reticent în a accepta să joace alături de soția sa de atunci, Jennifer Aniston în serialul de succes produs de NBC, Friends.

El nu era pregătit să performeze în fața unui public live, considerând că este o provocare intimidantă din moment ce nu o mai făcuse până atunci. De-a lungul timpului, Friends a avut câteva nume mari ca invitați speciali, printre care George Clooney, Sean Penn, Reese Witherspoon, Helen Hunt, Hank Azaria, Billy Crystal, Robin Williams și Julia Roberts.

Dintre toate aceste vedete de renume, Brad Pitt a fost cel mai dorit de fani. Acest lucru se datorează pe de-o parte faptului că, la vremea respectivă, el și Aniston erau căsătoriți în viața reală. Faptul că fanii puteau să o vadă pe Rachel Green interacționând cu personajul interpretat de Pitt a fost extraordinar de interesant, având în vedere povestea lor de dragoste.

A fost și mai hilar că personajul său Will Colbert a inițiat alături de Ross Geller un fan-club "I Hate Rachel".

Brad Pitt a încurcat replicile în Friends

În timpul apariției sale într-unul dintre episoadele filmate cu ocazia Zilei Recunoștinței, Brad Pitt și-a greșit replicile. A trebuit să se oprească și să o ia de la capăt. Cu toate acestea, el și-a revenit rapid și a avut o interpretare memorabilă pe care fanii au îndrăgit-o din prima clipă.

Cuplul s-a despărțit mai târziu, după ce Brad Pitt s-a îndrăgostit de colega sa de platou, Angelina Jolie, în timpul filmărilor pentru Mr. & Mrs. Smith. Din fericire, toate acestea s-au întâmplat la mult timp de la apariția sa în Friends.

Foto: Depositphoto

Exploreaza subiecte similare:

George Clooney, Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, Brad Pitt, Friends, Mr. & Mrs. Smith, Angelina Jolie

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells