Mila Kunis nu mai este în prim-plan în Ted 2

de Cristina Grigore în 25 Feb 2014
Vezi ce altă actriță celebră îi ia locul

Mila Kunis a apărut în Ted, comedia de succes a lui 2012, drept iubita protagonistului (Mark Wahlberg). Scris și regizat de creatorul lui Family Guy, Seth MacFarlane, Ted a fost apreciat de critici și de public, motiv pentru care cineastul a trecut la realizarea unei continuări în care personajul central feminin va fi de această dată, potrivit Deadline.com, Amanda Seyfried.

Momentan, nu se știe cu siguranță dacă Mila Kunis va mai avea sau nu o scurtă apariție în Ted 2, însă proiectul este încă la început, iar scenariul nefinalizat. Kunis rămâne însă alături de MacFarlane ca voce a lui Meg din Family Guy.  MacFarlane joacă alături de Seyfried în ultimul său proiect – aflat acum la finalul post-producției - A Million Ways to Die în the West, din a cărui distribuție mai fac parte Liam Neeson, Charlize Theron și Giovanni Ribisi.

Exploreaza subiecte similare:

Mila Kunis, Ted, Mark Wahlberg, Family Guy, Seth MacFarlane, Amanda Seyfried, Ted 2, A Million Ways to Die in the West, Liam Neeson, Charlize Theron, Giovanni Ribisi, actor

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 25 februarie 2014 13:37
Hehe, acum ca s-a apucat sa faca filme pe bune omul profita si lucreaza cu cele mai frumoase actrite de la Hollywood :))
NmpN pe 25 februarie 2014 14:15
Sunt curios cum va arata Ted 2...primul a fost de exceptie.
AndreBlack pe 25 februarie 2014 17:38
Amanda chiar este o actrita talentata , ma bucur ca a ales-o . Primul Ted a fost incredibil de fain . Astept cu nerabdare si Ted 2 .
yukkio pe 25 februarie 2014 20:42
prima parte a fost geniala,oricum astept sa o vad si pe asta,dar sper sa nu strice scenariul

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells