Michelle Williams - într-un film despre viaţa viaţa cântăreţei Janis Joplin

de Cristina Grigore în 11 Oct 2016
Şi Amy Adams a fost distribuită în rolul cântăreţei, într-un proiect asemănător

Viaţa unei figuri emblematice a generaţiei flower power, Janis Joplin, va ajunge în sfârşit pe marele ecran, după ce mai multe încercări de ecranizare a acesteia s-au aflat în atenţia producătorilor de la Hollywood. Potrivit Variety.com, cea aleasă să intre în pielea celebrei cântăreţe de rock (blues-rock, hard rock, psihedelic) a fost Michelle Williams (Blue Valentine, My Week with Marilyn).

Pelicula Janis va fi regizată de Sean Durkin (Martha, Southcliffe) şi va avea la bază o carte scrisă de sora mai mică a cântăreţei, intitulată Love, Janis. Viaţa legendarei cântăreţe – presărată de faimă, dar şi de viciile care i-au adus moartea (alcoolul şi drogurile erau o constantă încă din şcoală; cântăreaţa a murit la 27 de ani, în urma unei supradoze de heroină, ce s-a combinat letal cu alcoolul consumat) – va fi conturată şi prin intermediul scrisorilor nepublicate pe care le-a adresat prietenilor şi familiei.

Durkin încearcă de aproape 10 ani să realizeze un film despre cântăreaţă. Pentru rolul principal au fost abordate, de-a lungul timpului, Zooey Deschanel, dar şi P!nk. Amy Adams a fost aleasă în rolul lui Joplin într-un alt proiect despre viaţa acesteia – momentan amânat – ce a fost intitulat Get It While You Can.

 

Exploreaza subiecte similare:

Janis Joplin, Michelle Williams, actor

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells