Michael Douglas se îmbracă de la second-hand?

de Cristina Grigore în 9 Aug 2013
Nu chiar, însă veteranul actor nu-și cumpără mai deloc haine. Află de ce

Michael Douglas a profitat din plin de-a lungul vieții de statutul său de celebritate și și-a asigurat necondiționat confortul și buna dispoziție. Însă în această ”schemă” a vieții lipsite de griji se regăsesc adesea tot felul de… ciudățenii, iar în cazul actorului de 68 de ani una dintre ele este legată de îmbrăcăminte. Din comoditate și lipsa interesului pentru ce este la modă (colegii l-au acuzat chiar de o cumpătare exagerată), acesta preferă să îmbrace haine de pe platourile de filmare ale peliculelor în care a jucat, fie că este vorba de piese de îmbrăcăminte pe care le-a purtat când și-a intrat în rol, fie că nu.

”Oamenii mă tachinează din cauza faptului că garderoba mea coincide cu cea a filmelor mele. Uite ce fac, de fiecare dată când merg la o probă de costume și văd lucruri pe care ei nu mai au de gând să le folosească spun ‘Iau eu asta, iau eu asta’, a dezvăluit actorul, citat de publicația The Mirror.

”Uite-așa eu nu merg niciodată la cumpărături. Îmi iau hainele din filmele în care joc. Catherine nu este prea încântată de asta și încearcă să-mi mai cumpere câte ceva din când în când, dar eu nu sunt o persoană care să-și dorească astfel de lucruri”, a mai spus Douglas.

Ceea ce își dorește însă actorul, ceea ce iubește să facă de câte ori are ocazia, este să călătorească. ”Îmi place foarte mult să călătoresc, este luxul meu – călătoresc, pentru că îmi permit, la clasa întâi și merg în locuri exotice, interesante”, a declarat starul, care și-a exprimat de asemenea dragostea pentru priveliști și medii naturale captivante.

Veteranul actor a mai ținut să puncteze și cât de plină de satisfacții i-a fost cariera: ”Cât privește succesul, dacă mi-ar fi spus cineva atunci când am început să fac asta, în 1968, că voi practica și la vârsta asta meseria de actor, cu patru filme pe an la vârsta pensionării, nu l-aș fi crezut. Am avut o carieră plină de satisfacții”, a decretat Douglas.

Starul a infirmat recent, speculațiil presei referitoare la un posibil divorț de soția sa, actrița Catherine Zeta-Jones și a declarat că este cât se poate de mulțumit de viața sa de familie.

Exploreaza subiecte similare:

Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
vladimir84 pe 9 august 2013 12:52
Se imbraca cu ce vrea el. Oricum e mult mai important sa calatoresti in toata lumea decat sa fii tot timpul la curent cu moda si sa te imbraci doar cu haine de firma.
Musa.del.Arte pe 9 august 2013 15:08
De cele mai multe ori, cei care comenteaza vizavi de hainele cuiva, uita ca exista si oameni care dezvolta un profund atasament emotional pentru obiecte.
octavinspector pe 11 august 2013 00:51
Good for you dude !!
alex_il_fenomeno pe 18 august 2013 02:03
In fine, gusturile nu se discuta, asta e clar.
deliutza_delia pe 3 mai 2014 19:54
insipid inodor incolor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells