Melissa McCarthy va fi Tinker Bell

de Cristina Grigore în 21 Nov 2014
Comedia celor de la 20th Century Fox îl va avea la cârmă pe Shawn Levy (Night at the Museum)

Studiourile 20th Century Fox au achiziţionat drepturile de producţie ale unui film live-action, încă neintitulat, ce va descrie aventurile simpaticei zâne Tinker Bell. Pelicula, descrisă drept o comedie de aventură, îl va avea în scaunul regizoral pe Shawn Levy (Night at the Museum).

Momentan, nu au fost dezvăluite detalii legate de intriga filmului, însă potrivit Deadline.com, ideea realizării peliculei i-a aparţinut lui Levy, care a convins-o apoi pe McCarthy că este cea mai bună alegere pentru rolul central. Scenariul a fost scris de Nicholas Stoller, autorul comediei de succes Neighbors.

Un alt proiect, intitluat Tink, a fost anunţat anul trecut de Disney, o comedie romantică ce urma să o aibă îl rolul central pe Elizabeth Banks. Nu se ştie, deocamdată, dacă acesta a rămas în orarul de lucru al companiei.

Exploreaza subiecte similare:

Melissa McCarthy, actor, Shawn Levy, Nicholas Stoller

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ddman pe 21 noiembrie 2014 12:17
Ca sa fiu sincer nu prea stiu ce este film live-action. Daca este gen desene animate si numai isi imprumuta vocea micutei zane este ok, dar daca apare in carne si oase in film, desi imi e simpatica tipa, nu prea se preteaza de Tinker Bell la gabaritul ei.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells