Mel Gibson, tată la 61 de ani. Este al nouălea copil al starului

de Cristina Grigore în 26 Ian 2017
Are şapte copii numai din căsnicia de 26 de ani cu Robyn Gibson

Actor, producător şi regizor de succes, Mel Gibson este pe val zillele acestea cu pelicula Hacksaw Ridge (pe care a regizat-o), nominalizată la şase premii Oscar. Starul mai are însă un motiv de bucurie în acest început de an – copilul adus pe lume de partenera sa de viaţă, fostul jocheu Rosalind Ross.

„Mel este nemaipomenit de bucuros”, a menţionat o sursă a revistei People. Bebeluşul, născut pe 20 ianuarie, în Los Angeles, este perfect sănătos şi a primit numele Lars Gerald Gibson.

Mel Gibson a avut şapte copii – şase băieţi şi o fată – cu cea care i-a fost soţie vreme de 26 de ani, Robyn Gibson. Despărţirea s-a produs în 2006, divortul a fost pronunţat în 2009. Hannah Gibson, primul său copil, are acum 36 de ani. Gemenii Christian şi Edward au 34. Urmează William, 31 de ani, Louis, 28, Milo, 26 şi Thomas, 17. 

Următoarea parteneră de viaţă a fost muziciana rusă Oksana Grigorieva, alături de care a mai avut un copil – o fată ce are acum şapte ani. Despărţirea de Oksana, din 2010, s-a transformat într-un adevărat război legal.

Relaţia sa cu de doi ani cu Rosalind – în vârstă de 26 de ani – a fost subiectul multor comentarii. Gibson a ţinut să sublinieze într-o declaraţie oferită publicaţiei The Mirror: „În ceea ce priveşte vârsta în relaţii, este doar un număr. Ea este o persoană adultă şi ne înţelegem bine. Poate fi problematic pentru unii şi poate cauza nemulţumiri, însă pentru noi lucrurile funcţionează perfect. Este o persoană specială”.

Exploreaza subiecte similare:

Mel Gibson, Hacksaw Ridge, Oksana Grigorieva

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells