Mel Gibson este favorit pentru regia lui Suicide Squad 2

de Cristina Grigore în 16 Feb 2017
Se caută cineastul potrivit pentru celebra continuare a Universului DC. Alte două nume celebre sunt vizate

Viitorul universului DC pe marele ecran ar putea include un nume controversat al industriei cinematografice. Potrivit TheHollywoodReporter.com Mel Gibson este favoritul celor de la Warner Bros pentru regia lui Suicide Squad 2. Deşi se menţionează că studioul nu a început încă negocierile cu acesta, alte două nume de regizori celebri rămân în cursă – unul dintre ele este cel al lui Daniel Espinosa (Life).

Rămâne în ecuaţie şi David Ayer, regizorul primului film. În ciuda croinicilor mixte, producţia sa a înregistrat 745 milioane de dolari internaţional. El lucrează acum la un spin-off al filmului, Gotham City Sirens, ce o are în centru pe Harley Quinn.

Alegerea lui Mel Gibson ca regizor al lui Suicide Squad 2 a fost privită cu dezaprobare de fani, care şi-au expirmat în diverse moduri nemulţumirea pe site-urile de socializare. „I-am da o şansă lui Gibson dacă le-ar da şi el una acelor ‘femei dificile’, despre are a spus că nu sunt în stare să regizeze un film”, spune unul dintre comentarii.

Pe de altă parte, Gibson însusi şi-a declarat în toamna anului trecut dispreţul faţă de filmele cu supereroi, după un comentariu în care se referea la Batman v Superman ca la „un film de doi lei”. „Nu mă interesează astfel de filme. Ştiţi care este diferenţa între filmele cu eroi adevăraţi şi supereroiii din benzile desenate? Eroii adevăraţi nu poartă spandex. Aşa că nu îmi sună bine. Cred că e cam scump spandex-ul”, a spus el.

Exploreaza subiecte similare:

Mel Gibson, Suicide Squad 2 , Daniel Espinosa, David Ayer, Gotham City Sirens, Suicide Squad

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 16 februarie 2017 10:40
Cred ca ar fi o excelentă alegere pt că filmul ar căpăta o mai mare ”substanță”. Gibson a dovedit că are talent pt regie, iar trecerea lui la cârma unui film cu super eroi ar fi o premieră pentru toată lumea. Sper să fie el ”Alesul”...:
cavallioty pe 16 februarie 2017 15:33
nu cred ca este cea mai potrivita alegere avand in vedere declaratiile despre filmele cu supereroi din benzile desenate,chiar daca o sa fie ales cred ca filmul va avea de suferit ca si imagine chiar daca sunt sanse sa fie unul foarte bun
alexsony pe 19 februarie 2017 20:26
Ar fi interesant de vazut ce face Mel Gibson. Cu siguranta va iesi mai bun decat prima parte

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells