Meg Ryan, din nou pe micul ecran în Picture Paris

de Cristina Grigore în 5 Ian 2017
Starul lui When Harry Met Sally, acum în vârstă de 55 de ani, a avut un rol şi în serialul Web Therapy

Starul anilor ‘80 și ‘90 – cu filme ca When Harry Met Sally, Sleepless in Seattle şi You’ve Got Mail – actriţa Meg Ryan (55 de ani) a fost distribuită într-un nou serial TV.

Potrivit informaţiilor site-ului Deadline.com, serialul se va numi Picture Paris şi se va axa pe aventurile unui cuplu din provincie care, deprimat după plecarea de acasă a copiilor, hotărăşte să facă o călătorie în Franţa. Planul nu merge însă deloc aşa cum şi l-au imaginat…

Creatorul serialului este Brad Hall, povestea fiind inspirată un scurtmetrajul cu acelaşi nume realizat în 2011 împreună cu soţia sa, starul lui Seinfeld şi Veep, Julia Louis-Dreyfus. Hall se ocupa de scenariu, regie şi proucţie – printre producătorii executivi se va afla şi Ryan.

Actriţa a mai avut apariţii în seriale TV - Web Therapy, Curb Your Enthusiasm – însă Picture Paris va marca primul său rol central la TV de la serialul din 1985, Wildside. Ryan a debutat şi în regie în 2015, cu drama Ithaca, în care a şi jucat, alături de Tom Hanks. 

Exploreaza subiecte similare:

Meg Ryan, actor, Picture Paris, When Harry Met Sally, Sleepless in Seattle, You’ve Got Mail, Web Therapy, Curb Your Enthusiasm, Ithaca

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
serban_ionescu pe 31 martie 2017 15:45
Intr'adevar, o deosebit de frumoasa, "dulce" si atractiva artista cu o figura tipica de frumoasa, "pura" si "nevinovata" la varsta tineretii ei !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells