McAvoy, Gyllenhaal şi Wahlberg, printre actorii doriţi pentru rolul lui Bloodshot

de Cristina Grigore în 18 Mai 2017
Sony şi Valiant Comics vor aduce un nou supererou pe marile ecrane – o maşină de ucis, rezultat al unui program guvernamental ce utilizează nanotehnologia

Parteneriatul dintre Sony şi editura Valiant Comics, anunţat în 2015, a avut nevoie de ceva vreme pentru a se consolida, însă este acum gata să dea roade, prin adaptarea cinematografică a benzilor desenate Bloodshot, pentru care studioul a luat deja în vizor câţiva actori celebri.

Rolul principal ar putea reveni astfel, scrie TheWrap.com, lui Oscar Isaac, James McAvoy, Jake Gyllenhaal, Nicholas Hoult sau Mark Wahlberg. Detalii legate de stadiul negocierilor, ori al audiţiilor pentru rol nu au fost oferite de către surse.

De regia filmului se vor ocupa Dave şi Tim Miller (Deadpool). Bloodshot a fost creat în 1992 de Kevin VanHook şi Yvel Guichet.

Protagonistul este un fost soldat, readus la viaţă printr-un program guvernamental datorită nanotehnologiei. Memoria îi este ştearsă; devine o maşină de ucis, capabilă de metamorfoză şi regenerare. Unele amintiri ale vieţii anterioare nu sunt însă total dispărute, iar soldatul este hotărât să îşi afle adevărata identitate şi să se răzbune pe cei care l-au folosit ca armă.

Exploreaza subiecte similare:

Oscar Isaac, James McAvoy, Jake Gyllenhaal, Nicholas Hoult, Mark Wahlberg, Kevin VanHook

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 18 mai 2017 22:55
Jake :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells