Matt Damon, omagiu emoţionant pentru Sylvester Stallone

de Ştefan Dobroiu în 6 Ian 2016
Exemplul dat de Stallone cu Rocky, principalul motor al carierei lui Damon şi Ben Affleck

Matt Damon, unul dintre cei lăudaţi actori ai anului pentru rolul din The Martian, i-a adus un omagiu emoţionant lui Sylvester Stallone marţi seara, declarând că acesta este principalul motiv pentru care a devenit actor. Aflat împreună cu Stallone la o gală anuală a organizaţiei National Board of Review, Damon şi-a adus aminte de anul 1996, când încerca disperat să găsească producători pentru filmul Good Will Hunting.

Faptul că Stallone a jucat rolul principal din Rocky după ce a scris şi scenariul l-a făcut pe Damon să insiste în faţa producătorilor să îl interpreteze pe protagonistul din povestea scrisă împreună cu Ben Affleck. "Credeţi-mă, chiar au vrut să ni-l ia", a spus Damon, citat de Variety, adăugând că toţi producătorii insistau ca altcineva să joace rolul principal, cel mai pomenit nume fiind Leonardo DiCaprio. De fiecare dată Damon spunea că nu e nicio noutate ca un scenarist să joace rolul principal din filmul său, din moment ce Sylvester Stallone a făcut acelaşi lucru cu Rocky şi cu atât de mare succes.

"De fiecare dată când îmi spuneau 'Nu poţi face asta', răspundeam 'Dar s-a mai făcut'", a spus Damon. Insistenţele s-au dovedit a fi constructive: Good Will Hunting câştiga în 1998 Oscarul pentru Cel mai bun scenariu, iar Matt Damon a avut parte de nenumărate laude pentru interpretarea rolului titular. Mai mult, filmul a încasat 225 de milioane de dolari, la un buget de doar zece milioane.

Foto: Damon în timpul filmărilor la Good Will Hunting.

Exploreaza subiecte similare:

Rocky, Good Will Hunting, The Martian, Matt Damon, Sylvester Stallone, leonardo dicaprio

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells