Matt Damon explică de ce a fost amânată reîntoarcerea lui Bourne

de Cristina Grigore în 13 Iul 2016
Actorul de 45 de ani vorbeşte şi despre provocarea majoră a francizei

Jason Bourne este gata să revină pe marile ecrane. La premiera europeană a filmului, ce a avut loc în Londra, Matt Damon a declarat pentru Daily Star că decizia de a se întoarce la rolul spionului renegat, dar de neînfrânt, a fost una dificilă, motiv pentru care au şi trecut atâţia ani de la ultima peliculă din serie (The Bourne Ultimatum s-a lansat în 2007).

„Am fost de părere, în mod repetat, că trebuie să lăsăm în pace filmele Bourne. De aceea ne-a şi luat atât de mult să ajungem la producţia de acum. Însă pe măsură ce timpul trecea şi oamenii cereau încă o continuare, eu şi regizorul am hotărât să renunţăm la idee şi să ne mai încercăm o dată norocul. Ideea este că filmele au avut un aşa mare succes, încât nu am vrut să afectăm această reuşită decât dacă eram siguri că vom putea veni cu un nou capitol care să merite”, a explicat starul.

Populara partitură nu a mai fost însă la fel de uşoară pentru actor, care a admis că vârsta a început să îşi spună cuvântul: „Antrenamentul pentru filmări mi s-a părut mult mai dificil de această dată. Înainte aveam doar 29 de ani, acum am 45, este cu totul altceva. Partea cea mai dificilă în pregătirea pentru rol mi s-a părut a fi regimul alimentar. Nu mă deranjează antrenamentele, însă faptul că trebuie să mănânc doar pui cu legume mă termină”, a spus el.

Cu toate acestea, Damon nu exclude întoarcerea pentru încă un film al seriei, după cum a declarat într-un interviu acordat postului BBC.

Exploreaza subiecte similare:

Matt Damon, actor, Jason Bourne, The Bourne Ultimatum

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 14 iulie 2016 13:30
Si faptul ca nu a mai avut nici un rol cu succes la box office a contat mult in luarea acestei decizii.
vivivaldi pe 20 iulie 2016 10:06
Ai auzit de Elysium , The Martian , Interstellar

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells