Se face un nou Matrix! Ce actor este vizat pentru rolul central

de Cristina Grigore în 16 Mar 2017
Îl ştim din Fantastic Four şi nu are prea multe în comun cu Keanu Reeves

Din avalanşa de titluri celebre ce ajung pe banda de producţie a Hollywood-ului nu putea lipsi Matrix. Celebra franciză SF a împlinit 18 ani şi este gata de reboot. Iniţiativa aparţine tot studourilor Warner Bros., scrie The HollywoodReporter.com, ce au apelat deja la scenaristul Zak Penn (The Avengers, The Incredible Hulk, X-Men: The Last Stand).

Din echipa de realizatori, nu se știe încă în ce măsură vor fi implicați fraţii Lana și Lilly Wachowski (poate doar să-și dea binecuvântarea pentru noul proiect, comentează publicația The Hollywood Reporter) şi producătorul original al seriei, Joel Silver, cel care a asigurat bugetele uriaşe ale filmelor. Nici Keanu Reeves - care a declarat că şi-ar dori să revină în rolul lui Neo doar dacă va lucra alături de cei doi Wachowski - sau ceilalţi actori centrali nu vor face parte din distribuţie. Studiourile Warner au  dreptul de a lucra la o nouă franciză, căci Silver a vândut în 2012 drepturile de producţie cu 30 milioane de dolari.

Există deja şi un favorit pentru rolul lui Neo. Este vorba despre starul lui Fantastic Four 4, Michael B. Jordan. Cum negocierile sunt încă în curs – ia producţia în fază de început - de la Warner s-au ferit să facă deocamdată un anunţ oficial legat de reboot sau de distribuţie.

O sursă de inspiraţie în decizia de relansare a aventurilor din universul Matrix (este clar vorba de un reboot, căci studioul nu are în plan readucerea pe marele ecran a personajelor originale: Neo, Trinity, Morpheus) a fost, probabil, noua saga Star Wars, cu un success uriaş la box office. Warner Bros. a încercat să producă şi un serial inspirit din franciză, însă proiectul a fost recent abandonat. 

Exploreaza subiecte similare:

The Matrix, Zak Penn, Lana Wachowski, Joel Silver, Michael B. Jordan, Keanu Reeves, The Fantastic Four

Alte știri din cinema

Ben Stiller şi Dev Pattel, într-un film despre trupa de striptease masculin Chippendales

Producţia se anunţă exotică şi atractivă, dar şi şocantă şi violentă, descrierea atribuită fiind „Magic Mike întâlneşte Scarface”

Toate aceste nopți albe, o experiență senzorială despre ce înseamnă să fii tânăr, din 28 iulie

„Intenția a fost să arăt cum se simte tinerețea în vremurile astea ciudate, în țara asta”, spune regizorul polonez Michal Marczak

Festivalul de Horror&Fantastic „Lună Plină”. Peste trei ore de scurtmetraje horror la Biertan

Are loc în perioada 10 – 13 august la Biertan, județul Sibiu

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 16 martie 2017 09:55
Un negru in rolul lui Neo?!?... Ideea asta se anunță un eșec dinainte de start hahahahahaha.......
cavallioty pe 16 martie 2017 20:08
serios?asta e motivatia ta?
spartacus pe 17 martie 2017 10:26
Este doar una dintre motivații, dacă tot ești așa curios. Cea mai importantă ”motivație” se leagă însă de faptul că cineva s-a putut gândi să facă un nou film după ceva ce eu consider ”film perfect”.
Dimz pe 16 martie 2017 10:17
Just stop this madness !
Cretzulynne pe 16 martie 2017 13:27
Ce gluma...proasta! Bleah!
bloodthirst pe 16 martie 2017 19:56
Bad ideea!
alexsony pe 18 martie 2017 09:23
Are sanse foarte mari sa dea gres dar cine stie, poate o sa iasa bun...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback