Martin Scorsese va regiza biopicul Mike Tyson, cu Jamie Foxx în rol central

de Cristina Grigore în 16 Mar 2015
Scenariul va fi imaginat de Terence Winter (The Wolf of Wall Street)

Un film despre viaţa celebrului pugilist Mike Tyson se află în dezvoltare încă din 2008, când însuşi Tyson a iniţiat o discuţie cu Jamie Foxx, pe care îl dorea ca întruchipare a sa pe marele ecran. Actorul nu fost disponibil până în 2010, iar proiectul a fost pus pe roate abia în vara lui 2014. Foxx şi-a confirmat atunci prezenţa în biopic, iar acum a fost confirmat şi regizorul filmului – Martin Scorsese.

„Tocmai am încheiat negocierile cu cei de la Paramount pentru Mike Tyson. Aşa că îi voi spune povestea. Închipuiţi-vă, am fost în aceeaşi cameră la Paramount cu Mike. El se afla de o parte a mesei, eu de cealaltă, încercând să îl imit cât mai bine… Iar filmul va fi regizat de Martin Scorsese. Va fi primul filmul despre box făcut de Martin Scorsese de la Raging Bull”, a notat uproxx.com, citând o declaraţie a actorului de la un post de radio american.

Pentru a reda trecerea anilor pe faţa lui Tyson (Foxx), se va folosi aceeaşi tehnologie computerizată folosită şi în cazul lui The Curious Case of Benjamin Button. De scenariul filmului se va ocupa Terence Winter, care a mai lucrat cu Scorsese la The Wolf of Wall Street.

Exploreaza subiecte similare:

Martin Scorsese, Jamie Foxx, mike tyson, Terence Winter

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 16 martie 2015 10:20
Va fi colosol filmul exact ca si boxerul Mike Tyson

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells