Maisie Williams, despre falsitatea Hollywood-ului: „Toată lumea urăşte pe toată lumea”

de Cristina Grigore în 18 Mar 2016
Starul lui Game of Thrones se opune prefăcătoriei, dar şi scenariilor proaste, fără personaje feminine bine puse în valoare

Să demaşti părţile negative ale celei mai mari industrii cinematografice din lume poate că nu este tocmai cea mai inspirată mişcare pentru un tânăr actor ce tocmai a cucerit Hollywood-ul. Însă Maisie Williams ţine să ne arate că este la fel de sinceră, directă şi curajoasă precum urmaşa familiei Stark pe care a interpretat-o în serialul Game of Thrones.

„Hollywood-ul nu este malefic, dar este cu totul şi cu totul fals. Dacă îţi place să îţi faci prieteni aparenţi pentru o noapte şi să te distrezi, atunci este în regulă. Mulţi ştiu că este totul o prefăcătorie în cea mai mare parte, aşa că se duc, se relaxează şi se distrează. Toată lumea urăşte pe toată lumea, dar cu toţii se distrează de minune”, a declarat actriţa de 18 ani pentru ediţia britanică a revistei InStyle.

„Nu am nicio plăcere în a mă preface că sunt prietena cuiva pentru o noapte. Pur şi simplu asta mă plictiseşte la culme”, mai spune Williams.

Ea punctează şi diferenţa între filmele de studio şi cele independente şi menţinează că scenariile proaste şi personajele feminine insipide şi prea puţin dezvoltate o vor ţine de cele mai multe ori departe de filmele marilor case de producţie.

Exploreaza subiecte similare:

Maisie Williams, Game of Thrones, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells