Lungmetrajele și scurtmetrajele nominalizate la Oscar 2017 se pot vedea la Grand Cinema & More

de Cinemagia în 14 Feb 2017
Peste 12 filme selectate de Academia Americană de Film rulează la București în cadrul evenimentului dedicat Oscarului

În perioada 20 februarie – 2 martie, în cinematograful Grand Cinema & More din  Băneasa Shopping City (București) vor rula, până la decernare, filmele nominalizate la Oscar 2017. După data de 26 februarie, vor fi proiectate doar producțiile câștigătoare. Pentru prima dată, Grand Cinema & More va transmite și scurtmetrajele nominalizate, printr-un parteneriat cu Shorts TV.

Anual, Grand Cinema & More invită iubitorii de film la un festival dedicat Premiilor Academiei Americane de Film, prin care aduce în cinema întreaga atmosferă a ceremoniei. Astfel, pe toată durata festivalului, cinematograful va include în programul zilnic o parte dintre nominalizări, iar, mai apoi, dintre producțiile câștigătoare la categoriile Cel mai bun film, Cea mai bună actriță în rol principal, Cel mai bun actor în rol principal și Cel mai bun regizor.

Ceea ce face această ediție a Festivalului Filmelor de Aur specială este parteneriatul cu Shorts TV, ca distribuitor, în ultimii 20 de ani, al scurtmetrajelor nominalizate la Premiile Academiei. Acestea vor fi transmise pentru prima dată și în România, pentru categoriile animație, acțiune și documentar.

Pentru orice împătimit de film, Premiile Oscar sunt un eveniment. Tocmai de aceea, încercăm anual nu doar să readucem nominalizările și filmele câștigătoare în program, ca pe cele mai bune producții ale anului, ci să extindem expectativa, surprinderea și emoția decernărilor și în cinematograf”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director. Până la decernarea premiilor, fanii Premiilor Academiei vor putea face și pronosticuri.

Detalii despre Festivalul Filmelor de Aur și despre filmele incluse în program puteți găsi pe www.grandentertainment.ro.

Despre Grand Cinema & More

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă totală de 14.000 mp şi are o capacitate de 2.600 de locuri, dispunând de 13 săli performante, cu locuri ultra-confortabile, capabile să ofere vizionări de film la o calitate premium, adaptate așteptărilor fiecărui spectator.

În prezent, Grand Cinema & More deține singura sală de cinema din România dotată cu sistem de sunet Dolby Atmos, cea mai nouă tehnologie audio surround din lume. Cele 54 de boxe, putând reda până la 128 de obiecte audio independente, dubla proiecție 4k și cel mai mare ecran de tip „silver screen” din țară, integrate în conceptul black box al sălii, fac din Grand Ultra destinația perfectă a unei experiențe cinematografice complete.

Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vizitaţi www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells