Limitless, thriller-ul lui Bradley Cooper, devine serial TV

de Cristina Grigore în 8 Oct 2013
Actorul nu va juca în serial, însă va fi unul dintre producători

Thriller-ul psihologic Limitless, lansat în 2011, cu Bradley Cooper și Robert De Niro, se îndreaptă spre micul ecran, scrie Deadline.com. Filmul a devenit în scurtă vreme de la lansare un neașteptat succes, obținând din încasările internaționale 161 de milioane de dolari la un buget de doar 27 de milioane.

Studiourile Relativity au anunțat că va transforma pelicula într-un serial de 60 de minute pe episod, iar în echipa de producători se va afla și Cooper. Filmul a avut în centru chiar personajul interpretat de acesta, un scriitor care se luptă să își continue cariera începută cu brio. Viața sa se schimbă total după ce ingerează un drog secret, un ”drog al deșteptăciunii”, care îi permite să-și folosească în întregime creierul și îl transformă în cea mai bună variantă a sa. Însă noile sale abilități împreună cu succesul maxim de care beneficiază peste noapte atrag în calea sa forțe malefice care îi amenință noua și perfecta sa existență.

În opinia celor de la Relativity, serialul are mari șanse să devină o dramă sofisticată și captivantă, fiind în același timp o producție de acțiune dar și un mediul unor comentarii sociale.

Exploreaza subiecte similare:

Limitless, Bradley Cooper, Robert De Niro

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Tyson_Kyd pe 8 octombrie 2013 10:47
Ar fi beton !!
MikkaelWolfganger pe 8 octombrie 2013 14:12
Mie mi-a placut Limitless foarte tare.Ideea in sine e foarte interesanta si abordata, cum sa zic, foarte pentru public.Plus ca e printre putinele filme ok in care a aterizat De Niro in ultima vreme.In ceea ce priveste serialul.Vorba lui Cosmin, lipsa de idei, imaginatie si o lene generala care bantuie in ultima vreme atat in zona Hollywood, cat si in zona studiourilor si televiziunilor ce produc seriale.
keops pe 8 octombrie 2013 14:33
foarte tare
vladimir84 pe 8 octombrie 2013 17:16
Interesant, ideea chiar mai merge dezvoltata si adaptata pentru un serial.
alex_il_fenomeno pe 5 noiembrie 2013 19:56
Era fain daca revenea starul in rolul protagonistului...Oricum, sa vedem :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells