Liam Hemsworth, rănit pe platourile de filmare ale lui The Hunger Games

de Cristina Grigore în 28 Mai 2014
Mockingjay Part 2 și-a reluat filmările, în vreme ce lansarea primei părți va avea loc în noiembrie

În timpul filmărilor pentru The Hunger Games: The Mokingjay Part 2, unul dintre actorii principali, Liam Hemsworth, a suferit o accidentare severă, anunță site-ul E!Online.

Hemworth, care îl interpretează în film pe Gale, s-a rănit la gleznă în timp ce se afla pe platourile de filmare din Berlin, în acest week-end.

Accidentul a oprit filmările pe ziua în curs și următoarea, acestea fiind reluate acum, când actorul s-a recuperat și poate participa la scenele rămase în orarul de producție, alături de protagonista Jennifer Lawrence și ceilalți actori din distribuție.

Scenariul filmului a suferit modificări majore după moartea tragică a lui Philip Seymour Hoffman, cel care îl juca pe Plutarch Heavensbee, petrecută în luna februarie a acestui an.

Atât Hemsworth, cât și alți actori ai francizei ai fost prezenți recent pe covorul roșu de la Cannes, pentru premiera lui The Hunger Games: Mockingjay Part 1. Filmul va intra în cinematografe în această vară. Debutul în România va avea loc pe  21 noiembrie.

Exploreaza subiecte similare:

Liam Hemsworth, The Hunger Games: Mockingjay - Part 2, Philip Seymour Hoffman, The Hunger Games: Mockingjay - Part 1, Jennifer Lawrence, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 28 mai 2014 13:36
O doamne, s-a ranit la glezna, printesa de el.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells