Leonardo DiCaprio a renunțat la Steve Jobs

de Cristina Grigore în 4 Oct 2014
Vezi pe ce „proiect” a ales să se concentreze ulterior celebrul actor

După ce anul trecut Ashton Kutcher şi-a încercat norocul în rolul unuia dintre cei mai prolifici dezvoltatori IT, urma ca Leonardo DiCaprio să aducă pe marele ecran povestea vieţii lui Steve Jobs.

Actorul se afla de ceva vreme în discuţii pentru rolul titular din biopicul ce îl avea la cârmă pe Danny Boyle – cineastul alături de care a lucrat şi la The Beach – însă a anunţat recent că renunţă la partitură, notează TheHollywoodReporter.com. Actorul lucrează acum la noul film al lui Alejandro González Iñárritu, The Revenant, în care joacă alături de Tom Hardy, însă este hotărât ca ulterior să ia o pauză de actorie.

Pe lista celor preferaţi de realizatori în rolul lui Jobs au intrat acum Christian Bale, Matt Damon, Ben Affleck, dar şi Bradley Cooper. Bale a fost prima alegere a lui David Fincher, aflat acum un an la cârma acestei noi producţii biografice bazate pe cartea lui Walter Isaacson. Fincher a abandonat însă proiectul – ce se va concentra pe trei lansări cheie ale fondatorului Apple: Mac-urile, compania NeXT şi iPod-ul – din cauza unor probleme legate de finanţare şi controlul creativ.

Exploreaza subiecte similare:

leonardo dicaprio, actor, Danny Boyle

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells