Lena Headey a fost scaosă la montaj din Thor: Love And Thunder, și totuși e dată în judecată pentru asta

de Gloria Sauciuc în 1 Iul 2022
Publicul va avea ocazia să vadă Love and Thunder din 8 iulie

Thor: Love and Thunder este cel mai nou film din Marvel Cinematic Universe, cu premiera la noi pe 8 iulie. Inspirat din ceea ce știm din trailere și din materiale de marketing, filmul este despre Zeul Tunetului (Chris Hemsworth) care face echipă cu fosta iubită, Jane Foster (Natalie Portman), dar și cu foști aliați precum Valkyrie (Tessa Thompson) și Korg (Taika Waititi) pentru a-l învinge pe maleficul zeu măcelar, Gorr (Christian Bale). Cu un nume așa de sugestiv, e clar că eroul negativ e pus pe rele. Publicul va avea ocazia să vadă Love and Thunder pe 8 iulie, însă atunci va observa că una dintre fețele cunoscute publicului nu va mai apărea: e vorba de Lena Headey.

Actrița din Urzeala Tronurilor trebuia să aiba un rol în film, însă în cele din urmă scenele în care apărea au fost îndepărtate la montaj. Lucrul acesta se întâmplă mereu la Hollywood, și , de obicei, nu e ceva grav, însă de data asta Headey se află și în mijlocul unui proces cu fosta agenție de impresariat, care susține că nu i-a plătit comisionul pentru rolul din Thor, plus alte roluri, scrie publicația Looper.

Agenția de impresariat britanică YMU Drama (cunoscută anterior drept Troika) a dat-o pe actriță în judecată, acuzând-o că nu i-a achitat comisionul. Mai precis, compania susține că actrița îi datorează cel puțin 500.000 de dolari pentru Thor 4 plus cel puțin 300.000 de dolari pentru 9 Bullets plus o sumă substanțială pentru Rita, o dramedie ShowTime care încă nu a fost difuzată.

Este o situatie dificilă pentru toate părțile implicate. Nu se știe ce personaj ar fi jucat Lena Headey în Thor: Love and Thunder, dar în final, nu contează. Actorii care joacă un rol, indiferent dacă ajung sau nu pe marele ecran, au dreptul să fie plătiți, iar YMU susține că o parte din bani i se cuvin. De fapt, compania cere daune până la 1,5 milioane de dolari pentru toate proiectele în care a jucat Headey, sumă care conține „onorarii, daune pentru încălcări de contracte, dobândă și costuri de proces.”

Headey a ieșit în propria ei apărare susținând că nu a avut un contract cu agenția sau cu reprezentantul ei, Michael Duff. Procesul lui Headey susține că Troika nu ar fi fost niciodata agent exclusiv, fiind reprezentată de către CAA în Statele Unite. Mai mult, sustine că agenția nu a contribuit la rolurile ei din Thor: Love and Thunder sau 9 Bullets.

Variety susține că actrița ar fi fost abordată direct de către Taika Waititi pentru rolul din Thor. Totuși, studiourile nu au explicat de ce rolul ei ar fi fost tăiat sau dacă fanii ar putea să o vadă.

În plus, actrița pretinde că ar fi fost plătită numai cu 325 00 de dolari pentru Rita și că deja a plătit 22 750 de dolari către Troika. YMU nu a răspuns către Variety până la publicarea articolului, așa că această poveste va mai evolua. Headey va mai apărea în miniserialul The White House Plumbers în rolul Dorothy Hunt.

Exploreaza subiecte similare:

Thor: Love and Thunder

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
CosminAgafitei pe 1 iulie 2022 23:26
Puteai sa citezi surse mai credibile gen IGN sau Independent. Dar ai ales Looper. Esti pasionata de acest domeniu sau il faci "la misto" ?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells