Lea Seydoux este noua fată Bond

de Cristina Grigore în 11 Oct 2014
Bond 24 va începe filmările în decembrie

Starul lui Blue is the Warmest Color, Lea Seydoux, a fost distribuită în cea de-a 24-a peliculă Bond, din a cărei distribuţie mai fac parte Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris şi Ben Whishaw.

Conform publicaţiei The Daily, Mail noua fată Bond va începe luna viitoare repetiţiile pentru filmări. Tot atunci, echipa de creaţie a filmului va hotărî care este cea mai potrivită înfăţişare a personajului său şi cea mai potrivită atitudine.

Bond 24 va fi regizat tot de Sam Mendes (Skyfall). Titlul final al peliculei nu a fost încă anunţat. Realizatorii au programat începerea filmărilor în decembrie, urmând ca lansarea să aibă loc pe 6 noiembrie 2015.

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells