Lansarea Tenet, amânată a treia oară, pe termen nedeterminat: Fanii nu mai au răbdare

de Daniel Dumitrescu în 22 Iul 2020
Decizia Warner Bros de a amâna lansarea următorului film realizat de Christopher Nolan i-a dezamăgit pe fani.

Tenet este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului și, din păcate, va fi și mai așteptat. Scris și regizat de Christopher Nolan, lungmetrajul a înregistrat până acum trei amânări din cauza pandemiei de COVID-19. Lansarea filmului era programată să aibă loc pe 12 august, iar acum a fost amânată pe termen nedeterminat, veste care îi nemulțumește pe fanii regizorului, scrie Republic World.

Inițial, filmul lui Nolan urma să aibă premiera pe 17 iulie, dar aceasta a fost mutată pe 31 iulie, apoi pe 12 august. Studiourile Warner Bros au anunțat că amână lansarea pe termen nedeterminat.

Toby Emmerich, președintele Warner Bros. Picture, a declarat că obiectivul a fost asigurarea unor șanse maxime de succes pentru producțiile companiei, concomitent cu susținerea cu conținut nou a sălilor de cinema imediat după ce acestea se vor redeschide în condiții de siguranță. Emmerich a mai spus că, din păcate, pandemia continuă să se răspândească, ceea ce impune reevaluarea datelor lansărilor. Din cauza incertitudinii continue, conducerea Warner Bross a fost nevoită să renunțe la următoarele două lansări programate.

Toby Emmerich a mai spus că va fi anunțată o nouă dată a lansării "iminente" pentru Tenet, despre care a spus că este un film "complet original și uimitor" al lui Nolan. El a dat asigurări că studiourile nu tratează acest lungmetraj ca pe o tradițională lansare globală, iar planurile de marketing și distribuție vor reflecta această abordare.

Emmerich a mai anunțat că lansarea feancizei horror The Conjuring 3 va fi mutată pe 4 iunie 2021.

Cu o distribuție formată din John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Michael Caine, Dimple Kapadia și Kenneth Branagh, Tenet redă povestea unui agent din serviciile secrete care are sarcina de a preveni izbucnirea unui al treilea război mondial cu ajutorul inversiunii timpului.

Filmul are un buget cuprins între 200 și 225 de milioane de dolari și este produs de Emma Thomas și Christopher Nolan cu ajutorul companiilor de producție Syncopy și Warner Bros. Pictures. Coloana sonoră este asigurată de compozitorul suedez Ludwig Emil Tomas Göransson.

Exploreaza subiecte similare:

Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Michael Caine, Dimple Kapadia, Kenneth Branagh, Tenet, Christopher Nolan, The Conjuring: The Devil Made Me Do It

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells