Lansarea lui Warcraft, amânată

de Cristina Grigore în 24 Apr 2015
Epica aventură 3D ce are la bază seria de jocuri video a Blizzard Entertainment va ajunge astfel pe marile ecrane în vara anului viitor

Pentru fanii adaptării Warcraft, aşteptarea se prelungeşte. Potrivit Deadline.com lansarea filmului a fost amânată, astfel încât, de la data iniţială anunţată pentru America de Nord, 10 martie 2016, s-a trecut la 10 iunie 2016.

Bazat pe universul seriei de jocuri video Warcraft, al Blizzard Entertainment, filmul a fost descris drept “o aventură 3D epică, rezultatul a două lumi intrate în conflict”. În scaunul regizoral se află Duncan Jones (Moon), care s-a ocupat şi de scenariu alături de Charles Leavitt. Din distribuţia peliculei fac parte Ben Foster (Lone Survivor), Dominic Cooper (Need for Speed), Travis Fimmel (Vikings) şi Toby Kebbell (RocknRolla).

Odată cu modificarea datei de lansare a lui Warcraft s-a anunţat şi amânarea, cu patru luni, a lansării lui Pacific Rim 2, de pe 7 aprilie 2017, pe 4 august 2017.

Exploreaza subiecte similare:

Warcraft

Alte știri din cinema

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Chris Hemsworth despre rolul din Furiosa: Saga Mad Max: ”Este un vis devenit realitate”

Chris Hemsworth îl interpretează pe Dementus, personajul principal negativ din ceea ce se anunță a fi un spectacol cinematografic de neratat

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 24 aprilie 2015 10:48
Ce se intampla cu filmul asta??? E deja a doua amanare si au terminat de filmat de mult timp. Acum doar editeaza si fac CGI.
Andrey92 pe 24 aprilie 2015 12:59
Doar ? Dude, se pare că nu ai idee ce înseamnă nici munca depusă în post-producție pentru CGI, cât nici volumul de lucru la un film în genul Warcraft. Va fi încărcat de efecte speciale. Deși, nu sunt sigur totuși dacă au făcut mișcarea asta din pricina timpului limită pentru finalizare sau e vorba despre o strategie de marketing.
Bayard pe 25 aprilie 2015 22:58
Andrey, ai dreptate, este mult mult de munca.... dar ei au inceput lucrul la CGI deja de 2 ani!!! Si mai au inca un an.... si totusi amana. De exemplu Pacific Rim se lanseaza in 2 ani si nici macar nu au inceput filmarile... ceva este foarte ciudat. Ori calitatea este slaba, ori exact opusul... este excelent. L-au mutat din martie in iunie, o luna de blockbustere, unde o sa aiba concurenta foarte mare. Poate este un semn bun.
XShadowX pe 24 aprilie 2015 11:27
Pacat ... il asteptam cat mai repede
Geary pe 24 aprilie 2015 20:42
E clar marketing...In martie apre si Batman vs Superman, iar in iunie nu e nici un blockbuster notabil.
mmihaii pe 24 aprilie 2015 21:29
Tu nu consideri notabil: TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES 2 (3 Iunie) FINDING DORY (17 Iunie) INDEPENDENCE DAY 2 (24 Iunie)
kalamity pe 26 aprilie 2015 20:42
@mmihaii ce legatura are nota data de mine acelor filme cu ce am zis eu?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells