La ce să ne așteptăm de la Pirații din Caraibe 5

de Gloria Sauciuc în 12 Sep 2015
Ultimul film din seria Piraților vrea să își regăsească rădăcinile

În timp ce își promova ultimul film, Maze Runner: The Scorch Trials, Kaya Scodelario/Kaya Rose Humphrey (foto)a vorbit despre tendința noului film cu pirați, în care a fost distribuită în rolul central feminin, relatând: „Are mult mai multe lucruri în comun cu primul film, și aceasta este direcția în care (producătorii) au vrut să îl aducă. Au vrut să se întoarcă la începuturi. Au vrut să existe această călătorie eroică, și pentru ca aceasta să aibă logică, a trebuit să lege lucrurile între ele și să găsească noi fire narative...”

Aceste aspecte par să dea de înțeles că seria vrea, pur și simplu, să simplifice acțiunea și povestirea de la următorul film, comentează editorii publicației CinemaBlend. Dacă există un consens că Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl nu este un film cu o acțiune plauzibilă, având ca personaje schelete și altele, este totuși mai simplu de urmărit decât filmele care i-au urmat. Acestea au adăugat elemente din folclorul marinarilor: luminile verzi de la orizont la apus (un fenomen optic cunoscut care are loc pe mare), Davey Jones - inspirat de legenda Olandezului Zburător sau celebrul monstru marin Kraken, toate îngrămădite în sequel-uri mai mult sau mai puțin agreate de public.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales este despre personajul lui Javier Bardem, Captain Salazar, care îl urmărește pe Jack Sparrow, aflat în căutarea tridentului lui Poseidon.

O parte din acest film implică schimbări cu privire la cine va apărea mai mult pe ecran în următorul film cu Pirații. În primul film din serie, Căpitanul Jack Sparrow (Johnny Depp) era în mod evident mai degrabă un personaj secundar comparativ cu restul filmelor, și mai degrabă o contrapondere corectitudinii lui Will Turner (Orlando Bloom), precum Han Solo față de Luke Skywalker, coentează CinemaBlend. Pe măsură ce popularitatea i-a crescut, i-a crescut și vizibilitatea în cadrul seriei. Declarația lui Scodelario confirmă că seria este deschisă către noi dezvoltări, ceea ce înseamnă că Sparrow va reveni la un rol secundar în fața unor nou veniți, rămânând totuși o sursă de umor și de atmosferă, dar fără să mai fie protagonistul filmului. El ar putea să predea ștafeta unor actori mai tineri - precum Scodelario care o joacă pe Carina Smyth. Și astfel, seria ar putea, dacă nu să se întoarcă la original, să își îmbunătățească anumite părți.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales va avea premiera în vara lui 2017.

Exploreaza subiecte similare:

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Johnny Depp, Orlando Bloom, Kaya Rose Humphrey

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 13 septembrie 2015 11:17
eu nu ma astept la nimic (bun)
Theodor2011 pe 5 februarie 2016 12:33
:))
danny987 pe 13 septembrie 2015 23:06
Nici eu.
bogyvaly pe 14 septembrie 2015 11:02
Cred ca franciza asta a terminat ceea ce avea de spus
Theodor2011 pe 5 februarie 2016 12:35
Nu te grabii sa faci asemenea afirmatii. Ma rog este punctul tau de vedere.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells