Kristen Stewart va juca în reboot-ul lui Charlie’s Angels

de Cristina Grigore în 27 Iul 2018
Filmul, anunţat încă de anul trecut, o va avea pe Elizabeth Banks în scaunul regizoral, dar şi în distribuţie

O relansare pe marele ecran a „Îngerilor lui Charlie” a fost anunțată anul trecut, cu Elizabeth Banks la cârmă (aflată la al doilea lungmetraj după Pitch Perfect 2). Filmul şi-a ales recent protagonistele, scrie Deadline.com, iar dintre ele face parte vedeta lui The Twilight Saga, Kristen Stewart.

Pentru a portretiza noua generaţie de „îngeri”, Stewart va face echipă cu două actriţe mai puţin cunoscute publicului larg – Naomi Scott (Power Rangers) şi Ella Balinska. Şi Banks va face parte din distribuţie. Ea va fi Bosley, interfaţa dintre cele trei investigatoare şi agentul şef, Charlie Townsend.

De scenariu se va ocupa David Auburn (The Lake House, The Girl In The Park). Lansarea este programată pentru 7 iunie 2019.

Serial de succes al anilor ‘70 – ’80, Charlie's Angels a trecut pe marele ecran în 2000 şi 2003 – când în rolurile celor trei extrem de capabile angajate ale unei agenţii de detectivi din Los Angeles au apărut Cameron Diaz, Drew Barrymore şi Lucy Liu. Doar primul film a avut succes la box office (şi unul moderat la critică). Al doilea a primit şapte nominalizări la Zmeura de Aur.

Copyright foto: Mike Pont/WireImage.

Exploreaza subiecte similare:

Elizabeth Banks, Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska, David Auburn, Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu, Charlie's Angels, Charlie's Angels: Full Throttle

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 27 iulie 2018 08:46
lansarea ERA programata pentru 7 iunie 2019,acum este 27 septembrie 2019.....
carmen_angelus_romila pe 27 iulie 2018 11:01
Im surade ideea reaparitiei filmului "Charlie’s Angels" si mai ales a distribuirii actritei Kristen Stewart in unul dintre roluri.
spartacus pe 27 iulie 2018 11:49
Si eu salut ca vor să scoată un nou film pe acest subiect,dar sper sa il facă mai serios decit celelalte care au fost prea mult-mult trase de păr. Părerea mea.
mihnea_aspru95 pe 27 iulie 2018 19:54
^ Spartacus. Într-adevăr, trase mult de păr, cum îmi place să zic: m-au distrat, dar parcă am văzut părți din Mission: Impossible și mai nerealiste.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells