Kraven the Hunter, primul film Sony/Marvel nerecomandat sub 15 ani

de Ştefan Dobroiu în 25 Apr 2023
Aaron Taylor-Johnson îl interpretează pe unul dintre cei mai redutabili inamici ai lui Spider-Man

Producţia Sony Pictures Kraven the Hunter a fost subiectul uneia dintre cele mai gustate prezentări de la CinemaCon, o convenţie a marilor studiouri de la Hollywood care proiectează în faţa fanilor imagini inediate din blockbusterele ce se vor lansa anul acesta. Se pare că imaginile din Kraven the Hunter sunt atât de violente, încât filmul nu are nicio şansă să primească rating-uri prietenoase cu publicul tânăr precum Audienţă Generală (AG) sau Acordul Părinţilor pentru Copiii sub 12 ani (AP12). Astfel, Kraven the Hunter este primul film Marvel produs de Sony care primeşte rating-ul R în SUA şi cel mai probabil Nerecomandat sub 15 ani în România.

Confirmarea vine şi de la Aaron Taylor-Johnson: "Fuck yeah, it will be rated R", a spus actorul, citat de Variety, în timpul CinemaCon. Publicaţia dezvăluie şi că clipul proiectat acolo este extrem de sângeros, la un moment protagonistul chiar sfâşiind cu dinţii, în cel mai explicit mod cu putinţă, gâtul unui adversar şi scuipând bucăţi din acesta spre camera de luat vederi.

Studiourile Sony nu au dezvăluit prea multe detalii despre subiectul filmului. În acest moment ştim doar că scopul protagonistului este să dovedească faptul că este cel mai priceput vânător al lumii şi că nu se sfieşte să atace ţinte redutabile. De fapt aşa şi începe periplul său din benzile desenate, cu o răfuială cu Spider-Man, pe care îl învinge şi îi fură costumul. Nu avem confirmarea în acest moment că Spider-Man va apărea în ecranizare, dar ştim că Ariana DeBose o va interpreta pe preoteasa voodoo Calypso, iar Fred Hechinger pe Chameleon, fratele vitreg al lui Kraven. Russell Crowe apare şi el în film, dar despre rolul său nu se ştie nimic în acest moment.

Conform imdb, filmul se lansează în primul weekend din luna octombrie.

Exploreaza subiecte similare:

Kraven the Hunter, Aaron Taylor-Johnson

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells