Kong: Skull Island va avea cel mai mare King Kong din câți s-au văzut pe marele ecran

de Gloria Sauciuc în 17 Iul 2016
Filmul va intra în cinematografele noastre pe 10 martie 2017

Mult-îndrăgitul King Kong are o istorie formidabilă, care se întinde pe 83 de ani. Iar regizorul Jordan Vogt-Roberts, care semnează noul Kong: Skull Island, promite şi mai mult decât am avut până acum.

Într-o imagine publicată pe Entertainment Weekly, Tom Hiddleston şi Brie Larson se găsesc într-un cimitir de oase. Al unor creaturi gigantice: „După mărimea craniilor, ne putem da seama că e vorba de creaturi, altele decât cele cu care ne-a obişnuit King Kong. Al nostru este cel mai mare King Kong văzut vreodată pe ecran, şi asta explică multe dintre cele văzute pe insulă", explică Vogt Roberts.

Acesta relatează că a studiat atent filmele anterioare, identificând precis dimensiunile altor King Kong: „La Peter Jackson avea puţin peste 8 metri. În filmul din 1933 avea între 8 şi 17 metri. Iar cel din anii 70 era undeva între”. Și apoi continuă „Filmul este plasat în anii 70. Pe atunci, încă mai puteam crede că miturile există. Şi exista, într-adevăr, mai mult necunoscut în lume”.

Povestea filmului spune că, în urma unei scanări a suprafeţei terestre cu noi sateliţi ai momentului „insula apare dintr-o dată”, iar personajele sunt trimise să investigheze. Tom Hiddleston joacă rolul unui fost agent britanic al SAS (Special Airforce Service). Larson este reporter de război, unul care a văzut multe atrocităţi.

Regizorul descrie: „În mod intenţionat evităm să spunem din nou povestea cu frumoasa şi bestia”. În schimb, Skull Island sapă în mitologia ţării de baştină a lui King Kong. Şi parte a mitului este, desigur, talia lui King Kong. Cât este de mare? „Veţi vedea când vom scoate un trailer”, anunţă Vogt-Roberts.

Exploreaza subiecte similare:

Kong: Skull Island, Tom Hiddleston, Brie Larson

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Manusa pe 17 iulie 2016 17:18
Cu siguranta este unul dintre cele mai asteptate filme din 2017, pe care eu el astept cu nerabdare.
mihnea_aspru95 pe 18 iulie 2016 00:33
Din ce-am auzit şi văzut, vom avea un King Kong de 30-50m, ca să se confrunte mai încolo cam prin 2020 cu Godzilla (cel din 2014, ştim că are 108 metri).
Până atunci, acesta este unul dintre cele mai anticipate filme ale anului viitor, of course cu Justice League şi Power Rangers!!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells